Recruiter Zorg & Welzijn bij MAANDAG! Amsterdam

Over de functie

Word jij mijn nieuwe collega? Vind je het leuk om de perfecte match te vinden, houd je van een uitdaging en ben jij gezond competitief? Word recruiter Zorg & Welzijn bij Maandag® in Amsterdam.

Maandag® Amsterdam is op zoek naar een enthousiaste, hardwerkende en bevlogen recruiter die het team van Zorg & Welzijn komt versterken. Als recruiter ben jij constant op zoek naar het passende puzzelstukje, professionals werven en selecteren voor een bepaalde vacature is iets wat jij dagelijks doet. Daarnaast bouw jij een uitstekend netwerk op, schrijf je wervende vacatures, kun jij als geen ander inhoudelijke gesprekken voeren, overleg je met je collega's en je houdt natuurlijk van een goede vrijdamiddagborrel. Kortom: jij bent energiek, fris, gezellig en daadkrachtig!

Uiteraard is het ook belangrijk dat jij je thuis voelt in een commerciële omgeving. Targets behalen, successen vieren en willen scoren is iets wat jouw enorm veel plezier en energie geeft.

Als recruiter Zorg & Welzijn ga jij op zoek naar bijvoorbeeld uitstekende artsen, social workers, systeemtherapeuten of verpleegkundigen. Samen met de bijbehorende accountmanager vind jij de gouden match voor een vacature.

Misschien ben je nieuwsgierig naar meer informatie, heb je nog een aantal vragen of wil je mijn persoonlijke verhaal of ervaringen horen binnen Maandag®, ik vertel het je graag.

Bel me gerust: 06 12 42 76 56 of stuur me een mailtje: susanne.debock@maandag.nl

Zien we jouw Maandag®?Functie eisen

Bij Maandag® Amsterdam zijn we op zoek naar een energiek persoon die een toevoeging is voor ons frisse, dynamische en gezellige team. Ervaring als recruiter is geen pré, wel een winnaarsmentaliteit en een commerciële instelling.

Verder belangrijk:

 • jij hebt hbo- werk- en -denkniveau;
 • jij bent 40 uren per week beschikbaar;
 • jij hebt affiniteit met de zorg;
 • je woont in de buurt van Amsterdam.

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij Maandag®, wij staan voor werkplezier op nummer 1! Volgens ons zijn er twee soorten mensen. Mensen die opzien tegen de maandag. En mensen die de maandag zien als een frisse start van de week. Een kans om iets nieuws te doen. Om het verschil te maken. Weer een stapje dichterbij werkgeluk! Onze vestiging wordt gekenmerkt door gezelligheid, humor en een open cultuur. We werken hard en vieren successen samen! Op vrijdagmiddag borrelen we om de week af te sluiten. Je komt te werken in een ambitieus en gedreven team van Recruiters en Accountmanagers die samen de schouders eronder zetten.

Wat bieden wij je?

 • Een passend salaris;
 • Aantrekkelijke bonusregeling;
 • Een laptop en telefoon van de zaak;
 • Ontwikkeling staat bij Maandag® hoog in het vaandel. Deze ontwikkeling begint bij onze Academy in Rotterdam, met een o.a. inwerkweek om je carrière binnen Maandag® met een vliegende start te beginnen!
 • Flexibel vakantieverlof.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Tim Aalderink

Tim Aalderink

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs