Psychiatrisch verpleegkundige

Eefke Henskens
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Eefke Henskens
FEB 05
Noord-Brabant Tijdelijk MBO
06.03.2020 100260506
Solliciteren

Over de functie

Voor een opdrachtgever in de regio Rotterdam ben ik op zoek naar een Psychiatrisch verpleegkundige.


Als Psychiatrisch Verpleegkundige werk je met veel verschillende ziektebeelden zoals onder andere angststoornissen, psychoses, trauma en verslaving. In jouw rol als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het zorgproces van een meerdere (psychiatrische) cliënten. Hierbij is regelen en probleemoplossend denken van belang. Je werkt nauw samen met een multidisciplinair behandelteam en bent het aanspreekpunt voor meerdere disciplines. Daarnaast ben jij de schakel tussen artsen, verzorgende en andere verpleegkundigen

Vanuit ons netwerk binnen de GGZ is er veel mogelijk, denk hierbij aan verslavingszorg, kind en jeugd en forensische psychiatrie. 


Afwisselend en uitdagend werk dus! Maar laten we eerlijk zijn: soms is werken als verpleegkundige ook zwaar. Dat weten we bij Maandag® maar al te goed. Daarom ondersteunen wij je op alle vlakken waar je onze hulp kunt gebruiken. Zodat jij kan doen waar je zo goed in bent: Zorgen voor mensen!


Wil jij je ontwikkelen als verpleegkundige binnen de GGZ? Laten we dan samen een behandelplan opstellen voor jouw carrière! Een plan waarin alle vrijheid is voor jouw ambities. Binnen ons netwerk zijn er ruime mogelijkheden. Werken met jongeren, het ondersteunen van verslaafden of gedetineerden, of misschien wel een baan binnen de psychogeriatrie. En dat allemaal met het vooruitzicht op een mooi loon, bespreekbare uren en een vast contract. Benieuwd naar de mogelijkheden? Dan ga ik graag met je in gesprek!


Functie eisen

  • Afgeronde MBO/HBO Opleiding;
  • BIG Registratie;
  • Ruime ervaring binnen de Psychiatrie.


Over het bedrijf

Maandag® detacheert vakmensen binnen Zorg & Welzijn. Jij zorgt graag voor mensen, wij zorgen graag voor jou. Ga je voor Maandag® aan de slag, dan combineer je de zekerheid van een vaste baan met leuke collega’s en afwisselende projecten bij verschillende opdrachtgevers. Je kunt aan de slag bij ziekenhuizen, in de ouderen- en gehandicapten zorg (VVT) of bij GGZ, GZ en JZ-instellingen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Eefke Henskens
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Eefke Henskens