Psychiatrisch verpleegkundige

Over de functie

Voor een opdrachtgever in de regio Rotterdam ben ik op zoek naar een Psychiatrisch verpleegkundige.


Als Psychiatrisch Verpleegkundige werk je met veel verschillende ziektebeelden zoals onder andere angststoornissen, psychoses, trauma en verslaving. In jouw rol als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het zorgproces van een meerdere (psychiatrische) cliënten. Hierbij is regelen en probleemoplossend denken van belang. Je werkt nauw samen met een multidisciplinair behandelteam en bent het aanspreekpunt voor meerdere disciplines. Daarnaast ben jij de schakel tussen artsen, verzorgende en andere verpleegkundigen

Vanuit ons netwerk binnen de GGZ is er veel mogelijk, denk hierbij aan verslavingszorg, kind en jeugd en forensische psychiatrie. 


Afwisselend en uitdagend werk dus! Maar laten we eerlijk zijn: soms is werken als verpleegkundige ook zwaar. Dat weten we bij Maandag® maar al te goed. Daarom ondersteunen wij je op alle vlakken waar je onze hulp kunt gebruiken. Zodat jij kan doen waar je zo goed in bent: Zorgen voor mensen!


Wil jij je ontwikkelen als verpleegkundige binnen de GGZ? Laten we dan samen een behandelplan opstellen voor jouw carrière! Een plan waarin alle vrijheid is voor jouw ambities. Binnen ons netwerk zijn er ruime mogelijkheden. Werken met jongeren, het ondersteunen van verslaafden of gedetineerden, of misschien wel een baan binnen de psychogeriatrie. En dat allemaal met het vooruitzicht op een mooi loon, bespreekbare uren en een vast contract. Benieuwd naar de mogelijkheden? Dan ga ik graag met je in gesprek!


Functie eisen

  • Afgeronde MBO/HBO Opleiding;
  • BIG Registratie;
  • Ruime ervaring binnen de Psychiatrie.


Over het bedrijf

Maandag® detacheert vakmensen binnen Zorg & Welzijn. Jij zorgt graag voor mensen, wij zorgen graag voor jou. Ga je voor Maandag® aan de slag, dan combineer je de zekerheid van een vaste baan met leuke collega’s en afwisselende projecten bij verschillende opdrachtgevers. Je kunt aan de slag bij ziekenhuizen, in de ouderen- en gehandicapten zorg (VVT) of bij GGZ, GZ en JZ-instellingen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Eefke Henskens

Eefke Henskens

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs