Prikker

Over de functie

Wil jij aan de slag als prikker bij de GGD, maar ben je al lange tijd de zorg uit en ben je niet meer bekwaam? Geen nood! Wij bieden een interessante cursus aan waardoor jij weer helemaal bekwaam bent om intramusculair te injecteren. En jij bent hard nodig! Want iedere seconde krijgt iemand in Nederland een prik, per week zijn dat er gemiddeld 500.000. En er moeten in Nederland nog heel veel mensen gevaccineerd worden. Wil jij je als vaccinatiemedewerker inzetten om dat aantal per week te verhogen? Lees dan snel verder!

Voor meerdere locaties in de regio IJsselland ben ik op zoek naar vaccinatiemedewerkers! Dit gaat om de

volgende locaties: Zwolle, Kampen, Hardenberg, Deventer, Steenwijk, Dalfsen. Als vaccinatiemedewerker kun je ingezet worden in verschillende rollen: vaccinvoorbereider, observator nabewaking, omloop en natuurlijk prikker. Deze rollen worden gedurende de dag gerouleerd, hierdoor is het een afwisselende functie. Samen met een groot multidisciplinair team met onder andere: artsen, apothekers, verpleegkundigen en hosts zorg jij ervoor dat de dag op rolletjes verloopt.

Ben jij medisch geschoold, bevoegd om intramusculair te injecteren en wil jij je inzetten in de frontlinie? Dan kun jij samen met een gemotiveerd team de eindstreep behalen!

Functie eisen

  • Een afgeronde medische opleiding
  • Bevoegd om intramusculair te injecteren
  • Minimaal 16 uur per week beschikbaar
  • Je bent zelf hepatitis B gevaccineerd

Over het bedrijf

Je komt in dienst bij Maandag® maar je zal werkzaam zijn bij de GGD IJsselland. Sinds Corona in het land is, heeft de GGD IJsselland een groot team moeten creëren. In eerste instantie was het voor de teststraten en het bron- en contactonderzoek en nu natuurlijk ook voor het vaccineren. Wat ik van iedereen hoor die er werkzaam is, is dat het team top is! Iedereen met de neus dezelfde kant op, gemotiveerd en allemaal aanpakkers die er samen voor willen gaan.

Naast een gezellig team zijn de andere arbeidsvoorwaarden natuurlijk ook belangrijk! Je krijgt een salaris van € 2.834,44 op basis van een 40-urige werkweek. Daarnaast ontvang je onregelmatigheidstoeslag in het weekend: 75% op zaterdag en 100% op zondag. Al je reiskosten van huis naar vaccinatielocatie worden vergoed met € 0,19 per kilometer. Je bouwt vakantiegeld op van 8,33% en je bouwt vakantiedagen 25 per jaar op basis van 40 uur per week. Enthousiast? Solliciteer dan snel en wie weet ben jij op korte al aan het vaccineren! 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Rosalie Pol

Rosalie Pol

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs