Praktijkverpleegkundige gehandicaptenzorg

Over de functie

Als Praktijkverpleegkundige (PVG) ben jij de schakel in het netwerk van behandelaren rondom de cliënt, zoals de begeleiders, artsen, gedragswetenschappers, paramedici en andere specialisten.


Als PVG werk je met jouw inhoudelijke kennis van de doelgroep aan het behandelen van de complexe problematiek van de cliënt. Dit doe je als één groot disciplinair team aan behandelaren. Je voert de verpleegtechnische handelingen uit en leert deze zo nodig ook aan andere medewerkers. Je trieert de medische vragen die binnenkomen en bewaakt de algehele kwaliteit van de zorg die wordt gegeven.


Je komt te werken voor een grote zorginstelling in de regio van Breda. Elke dag dag fijn leven is wat het motto van deze instelling en samen met het gespecialiseerd team maak jij dit ook waar voor de cliënten op de woongroep.

Functie eisen

Om als Praktijkverpleegkundige aan de slag te gaan moet je in het bezit zijn van een diploma voor HBO verpleegkundige + post HBO specialisatie. Daarnaast is het ook belangrijk dat je:

  • Ervaring hebt in het werken met verstandelijk beperkten;
  • In het bezit bent van een geldig BIG registratie;
  • Flexibel bent in het oppakken van diensten;
  • Goed kan communiceren;
  • Kan samenwerken in een multidisciplinair team.

Wil jij als verpleegkundige aan de slag in de gehandicaptenzorg? solliciteer dan snel!

Over het bedrijf

Vanuit diverse vestigingen in heel Nederland detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Binnen de gezondheidszorg, de overheid, het onderwijs en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals!


Bij Maandag® krijg jij de kans om je expertise bij diverse opdrachtgevers in te zetten en uit te breiden. Tijdelijke opdrachten, maar ook opdrachten voor de lange termijn behoren ook tot de mogelijkheden! Daar wordt niet alleen de zorg beter van, maar jij zelf ook! Maandag® geeft jou de voordelen van een vaste werkgever, uitdaging in combinatie met voldoende afwisseling én van flexibel werken.


Hierbij bieden wij een uitstekend marktconform salaris waarin je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Je reiskosten worden vergoed met €0,19 per kilometer. Een pensioenregeling en vakantiegeld horen natuurlijk ook tot de voorwaarden.


Tijdens je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Met Maandag® Academy en Club Maandag® kun je diverse workshops, cursussen en trainingen volgen. Zo haal je het beste uit je persoonlijke ontwikkeling en loopbaan!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Alexander Jonkheer

Alexander Jonkheer

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs