Persoonlijk & Coachend begeleider

Over de functie

Voor een van onze opdrachtgevers in omgeving Eindhoven zijn wij op zoek naar een coachend begeleider. Bij deze Brabantse zorginstelling worden mensen ondersteund met een beperking. Dit zijn mensen met (ernstige) meervoudige beperkingen (EMB), lichamelijke beperkingen (LB) en mensen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Deze zorginstelling biedt niet alleen zorg maar begeleid tevens ook kinderen, jongeren en volwassen in alle fasen en domeinen van hun leven. Het streven is juist om de cliënten zoveel mogelijk op eigen kracht mee te kunnen laten doen. Als coachend begeleider staat het welzijn van jouw cliënt voorop. Jij zorgt voor de juiste structuur en regelmaat, biedt de passende zorg en begeleid de cliënt waar gewenst. Samen bespreken jullie dan ook de doelen, wensen en verwachtingen van jouw cliënt want deze staan op nummer 1. Kortom, jij bent erg betrokken, verantwoordelijk en wil het beste eruit halen!


Het team waarin je als coachend begeleider komt te werken is een hecht en professioneel team dat bestaat uit een diversiteit aan persoonlijkheden. Een coachend begeleider heeft een professionele houding, staat sterk in zijn/haar schoenen, is leergierig en toont eigen initiatief. Je kunt goed luisteren, behoeftes van de cliënt achterhalen en weet hoe de regie aan de cliënt zelf te geven maar blijft ondersteunen waar nodig.


Daarnaast is belangrijk dat je als coachend begeleider naast het begeleiden van de cliënten ook de rol als coach van het zelfsturend team op je kunt nemen. Dit betekend dat je een meewerkend begeleider bent, er dus een combinatie functie hebt waarbij je zowel klaar staat voor je cliënten maar dus ook tevens voor je collega's. Je gaat echt bouwen aan het team en vervult een coördinerende rol binnen het netwerk van de cliënt en het team. Naast je rol als begeleider zorg je tevens voor de administratie.


Ben jij enthousiast of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Nicolle Donders via:

06 82 39 11 03 of nicolle.donders@maandag.nl

(i.v.m. de feestdagen kan de reactietijd iets langer dan normaal zijn)

Functie eisen

  • Je hebt een zorgdiploma MBO niveau 4
  • 1-3 jaar ervaring
  • Je staat stevig in je schoenen en ervaring met zelfsturende teams
  • Ervaring als (woon)-begeleider in de gehandicaptenzorg is een pré
  • Op korte termijn beschikbaar voor minimaal 24 uur

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. We bieden een marktconform salaris volgens CAO Gehandicaptenzorg waarin je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Daarnaast vergoeden we alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy en Club Maandag® helpen wij jou bij je persoonlijke ontwikkeling en kun je diverse cursussen, trainingen en workshops volgen. Tijdens je opdracht wordt je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Uiteraard horen een pensioenregeling en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Nicolle Donders

Nicolle Donders

Recruiter
0

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs