Persoonlijk Begeleider

Over de functie

Kan jij snel schakelen en ben jij niet uit het veld te slaan in moeilijke situaties? Dan ben ik op zoek naar jou!

Binnen de organisatie zal jij als persoonlijk begeleider een grote rol spelen in het leven van de cliënten met  een zintuigelijke en verstandelijke beperking. Jouw doel is dan ook dat zij zich ontwikkelen en zelfredzaam worden. Doordat de cliënten vaak niet goed kunnen vertellen wat ze willen, of uitdrukken hoe het met ze gaat zal je ook verschillende communicatievormen leren. Dan moet je denken aan de Nederlandse Gebarentaal en vingerspelling. Minstens zo belangrijk is dat je goed kijkt naar de kleine dingen en luistert naar je gevoel. Dan zie je wat echt nodig is en wat hun dag net wat mooier kan maken.

Jouw werk bestaat uit het begeleiden en ondersteunen van bewoners. Je draagt bij aan de opvoeding en ontwikkeling en leert sociale en praktische vaardigheden, waaronder vingerspelling of Nederlandse gebarentaal. Soms ligt de focus op het zo zelfstandig mogelijk functioneren. De andere keer moet je goed kunnen omgaan met moeilijk verstaanbaar gedrag van je cliënt. Naast de dagelijkse begeleiding zal je ook samen met collega’s samen de behandelplannen bedenken en communicatievormen die ervoor nodig zijn om je cliënten optimaal te ondersteunen.

Je komt te werken in een kleinschalige moderne woon- en behandellocatie in Amsterdam. Ongeveer 80 collega’s bieden intramurale zorg, dagbehandeling en logeeropvang aan 36 cliënten met een communicatief meervoudige beperking. Alle afdelingen vallen onder 1 pand waardoor iedereen elkaar goed kent en er heerst een gezellige open sfeer!

Functie eisen

-         Je hebt een afgeronde mbo 4 of hbo opleiding richting Zorg & Welzijn zoals Maatschappelijke Zorg, SPW, Verpleegkunde of SPH;

-         Jij houdt van een dynamische omgeving, veel afwisseling en staat stevig in je schoenen voor onverwachte situaties;

-         Onregelmatige werktijden.

Sta jij sterk in je schoenen en krijg jij energie van veel afwisseling? Neem dan contact met mij op!

06 57 87 21 57 kimberley.emmink@maandag.nl

Over het bedrijf

Werken voor Maandag® geeft jou flexibele zekerheid. Niet alleen op het gebied van salaris maar ook qua werk. Persoonlijk contact staat bij Maandag® bovenaan en hierdoor zorgen wij ervoor dat jouw wensen kenbaar worden gemaakt en streven wij ernaar om voor iedereen de perfecte werkplek te creëren. Als detacheerder binnen de publieke sector heeft Maandag® enorm veel verschillende mogelijkheden te bieden zodat jij als Persoonlijk Begeleider een kijkje in verschillende keukens kan nemen om te zien welke plek het beste bij je past! Uiteraard kun je hier altijd over sparren met je vaste contactpersonen bij Maandag®. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Kimberley Emmink

Kimberley Emmink

Recruiter
0

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs