Persoonlijk begeleider

Over de functie

Voor een van onze opdrachtgevers in omgeving Veldhoven zijn wij op zoek naar een persoonlijk begeleider. Bij deze Brabantse zorginstelling worden mensen ondersteund met een beperking. Dit zijn normaal en hoogbegaafde jong volwassenen met autisme. Mensen met autisme zijn door het tekort in sociaal functioneren en door andere waarneming van hun omgeving vaak aangewezen op langdurige begeleiding op alle leefgebieden: wonen, werken en vrije tijd.


Binnen deze zorginstelling huren 15 cliënten zelfstandig een eigen appartement. De begeleiding vindt dan ook plaats binnen de zelfstandige woning. Tevens worden er ook gemeenschappelijke activiteiten georganiseerd in de gemeenschappelijke ruimte. Het streven is juist om de cliënten zoveel mogelijk zelf te kunnen laten doen en jouw doel is in eerste instantie een 'thuis' gevoel te creëren waar jij zelf vorm en inhoud aan geeft. Als persoonlijk begeleider staat het welzijn van jouw cliënt voorop. Jij zorgt voor de juiste structuur en regelmaat, biedt de passende begeleiding en creëert een omgeving waarbinnen je cliënt zich geaccepteerd en gewaardeerd voelt en wordt. Een omgeving waar jouw cliënt de noodzakelijke geborgenheid en warmte vindt.


De ouders en/of familie van deze cliënten zijn nauw betrokken bij deze organisatie. Samen bespreken jullie dan ook de doelen, wensen en verwachtingen van jouw cliënt want deze staan op nummer 1. Kortom, jij bent erg betrokken, verantwoordelijk en wil het beste eruit halen!


Als persoonlijk begeleider werk je in een team met collega's en ben je samen verantwoordelijk voor een goede uitvoering van de zorg en ondersteuning zoals omgeschreven in het persoonlijke plan van de cliënten. Je werkt zowel individueel als in groepsverband. Een persoonlijk begeleider heeft een professionele houding, staat sterk in zijn/haar schoenen, is enthousiast en flexibel en toont eigen initiatief. Je kunt goed luisteren, behoeftes van de cliënt achterhalen en weet consequent en daadkrachtig te handelen.


Ligt jouw hart bij de zorg voor mensen met autisme? Wil jij elke dag de beste begeleiding geven, echt waarde toevoegen aan het leven van de cliënten en zie jij de mens achter de cliënt? Dan zoeken wij jou!


Ben jij enthousiast of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Nicolle Donders via:

06 82 39 11 03 of nicolle.donders@maandag.nl

Functie eisen

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO-4 of Hbo-opleiding richting Zorg en Welzijn/Pedagogiek/SPH
 • Je bent inzetbaar op onregelmatige werktijden en slaapdiensten, verspreid over meerdere dagen
 • Je hebt gevoel voor mensen en kennis van autisme
 • Je bent op korte termijn beschikbaar voor minimaal 30 uur

Wat biedt Maandag® jou?

 • Overeenkomst voor 1 jaar, met intentie tot overname voor onbepaalde tijd
 • Marktconform salaris volgende de CAO gehandicaptenzorg, salaris tussen de €1963,- en €3189,- op fulltime basis afhankelijk van jouw opleiding en ervaring
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer

Over het bedrijf

Vanuit diverse vestigingen in heel Nederland detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Binnen de gezondheidszorg, de overheid, het onderwijs en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals!


Bij Maandag® krijg jij de kans om je expertise bij diverse opdrachtgevers in te zetten en uit te breiden. Tijdelijke opdrachten, maar ook opdrachten voor de lange termijn behoren ook tot de mogelijkheden! Daar wordt niet alleen de zorg beter van, maar jij zelf ook! Maandag® geeft jou de voordelen van een vaste werkgever, uitdaging in combinatie met voldoende afwisseling én van flexibel werken.


Hierbij bieden wij een uitstekend marktconform salaris waarin je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Je reiskosten worden vergoed met €0,19 per kilometer. Een pensioenregeling en vakantiegeld horen natuurlijk ook tot de voorwaarden.


Tijdens je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Met Maandag® Academy en Club Maandag® kun je diverse workshops, cursussen en trainingen volgen. Zo haal je het beste uit je persoonlijke ontwikkeling en loopbaan!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Nicolle Donders

Nicolle Donders

Recruiter
0

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs