Persoonlijk begeleider jongvolwassenen

Over de functie

Maak het verschil als persoonlijk begeleider in de gehandicaptenzorg!

 

Voor een gehandicaptenzorg instelling in de omgeving van Tilburg zijn we op zoek naar een persoonlijk begeleider die zich hard wilt maken voor het leef plezier van verstandelijk beperkten. Jij komt te werken op een bijzondere woonlocatie omringt door natuur bij een groep jongvolwassenen, leeftijd 16-44 jaar, die een ernstig verstandelijke beperking hebben. De bewoners hebben diverse hulpvragen, waaronder Autisme, met minimale vormen van agressie. Zij hebben een grote behoefte aan structuur en regelmaat en jij helpt ze daarbij.

 

Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de begeleiding in het uitvoeren van alledaagse handelingen zoals opstaan, verzorging en maaltijden klaar maken. Daarnaast stimuleer je ze ook in het deelnemen aan activiteiten, jouw focus ligt op het creëren van een ritme voor de bewoners en het beheren van een gezellige huiselijke sfeer in de woongroep. Dit allemaal doe je naar aanleiding van het cliëntplan die jij up-to-date houdt en door veel te schakelen met het netwerk van de bewoners.

 

Als persoonlijk begeleider zul jij deels moeten vertrouwen op je eigen expertise, maar je staat er niet alleen voor. Je komt te werken in een team dat bestaat uit vrijwilligers, stagiaires en andere begeleiders. Samen ben je verantwoordelijk voor een veilige omgeving voor de bewoners en deel je dezelfde passie en drive om te werken met deze doelgroep. De organisatie waar je voor aan het werk gaat snapt hoe waardevol de persoonlijke aandacht in de gehandicaptenzorg is. Er wordt een beroep gedaan op jouw flexibiliteit in het oppakken van diensten, er zijn geen slaap/nacht diensten.

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor deze vacature heb jij of ben jij:

  • In het bezit van een MBO niveau 4 diploma in de richting van Zorg en Welzijn, zoals Medewerker Maatschappelijke Zorg of Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen;
  • Affiniteit om te werken met verstandelijk beperkten;
  • De drive om jezelf verder te ontwikkelen in de gehandicaptenzorg;
  • Goed in zelfstandigheid in werken, maar kan ook in een team samenwerken;

 

Kan jij jezelf in het bovenstaande vacature vinden en ambieer jij een baan waar geen één dag hetzelfde is? Reageer dan snel!

Over het bedrijf

Vanuit een dienstverband bij Maandag® heb jij meer stabiliteit in werk uren en kun je diverse opdrachten/functies vervullen binnen jouw vakgebied. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. We bieden een marktconform salaris volgens de ABU CAO waarin je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring conform het CAO in dat vakgebied. Daarnaast vergoeden we alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer, uiteraard horen een pensioenregeling en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

 

Samen met de Maandag® Academy en Club Maandag® helpen wij jou bij je persoonlijke ontwikkeling en kun je diverse cursussen, trainingen en workshops volgen. Tijdens je opdracht word je begeleid door een Accountmanager en Recruiter, zodat jij het maximale uit jouw loopbaan kan halen. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Alexander Jonkheer

Alexander Jonkheer

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs