Orthopedagoog

Maral Margosyan
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maral Margosyan
MEI 18
Overijssel Tijdelijk WO
17.06.2020 103404637
Solliciteren

Over de functie

Als Orthopedagoog op zoek naar een nieuwe start? Ik help je graag!


Ben jij een ervaren Orthopedagoog en in het bezit van een BAPD en/of SKJ registratie? Dan ben ik op zoek naar jou!


** Ben je niet in het bezit van een BAPD en/of SKJ registratie? Dan zal je sollicitatie niet worden meegenomen in de procedure **


Voor meerdere opdrachtgevers in de regio Twente ben ik op zoek naar ervaren top Orthopedagogen die open staan voor mooie nieuwe uitdagingen en zichzelf willen blijven ontwikkelen.

Als Orthopedagoog heb jij een positieve instelling en houding. Je bent een echte aanpakker en hebt al mooie ervaringen opgedaan in de zorg.

Je hebt affiniteit met diagnostiek en diverse behandelmethoden. Ook kan jij goed overstijgend werken en werk je vanuit een helikopterview. Je bent namelijk als Orthopedagoog niet alleen aan het behandelen, maar natuurlijk zet jij ook lijntjes uit naar diverse instanties en werk je nauw samen met andere Orthopedagogen en Psychologen.

Geen dag zal voor jou hetzelfde zijn. Hier haal jij natuurlijk je uitdaging uit. Ook ben jij goed in het geven van adviezen en het bieden van vakinhoudelijke ondersteuning.


Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers die sterk gericht is op jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt hier de mogelijkheid nieuwe doelen en ambities te vormen. Doorzettingsvermogen en de zorg naar de patiënten staat centraal. Het team waarin je werkt is enthousiast en gedreven. 

Functie eisen

  • In het bezit van een BAPD en/of SKJ registratie;
  • Afgeronde opleiding tot Orthopedagoog;
  • In het bezit van een rijbewijs B;
  • Minimaal 24 uur beschikbaar.


** Ben je niet in het bezit van een BAPD en/of SKJ registratie? Dan zal je sollicitatie niet worden meegenomen in de procedure **

Over het bedrijf

Voor mij is het belangrijk wie jij bent, wat je wensen, doelen en ambities zijn. Dankzij Maandag® zal geen enkele dag hetzelfde zijn en ben ik gericht op het matchen van jouw persoonlijke wensen met de opdrachtgever.

  • Doorlopende mogelijkheden waarbij ontwikkeling centraal staat;
  • Reiskostenvergoeding van €0.19 per kilometer, ongeacht de afstand;
  • Salaris conform cao;
  • Persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend.


Is je interesse gewekt en ben jij benieuwd wat ik je te bieden heb? Reageer dan voor 15 juni en dan zien we elkaar snel!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Maral Margosyan
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maral Margosyan