Orthopedagoog

Jolien Brinkman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jolien Brinkman
MEI 14
Friesland Permanent WO
13.06.2020 103106370
Solliciteren

Over de functie

Maandag® is op zoek naar een ervaren Orthopedagoog voor de provincie Friesland. Via Maandag® is het mogelijk om, vanuit een vast dienstverband, bij diverse zorginstellingen een kijkje in de keuken te nemen zodat je op deze manier breed kunt oriënteren. Dit zal projectmatig gebeuren waarbij je langere tijd kunt meedraaien. Op deze manier heb je de mogelijkheid om te kijken wat als Orthopedagoog het beste bij je past! Hierbij kun je denken aan zorginstellingen binnen de gehandicaptenzorg, ouderenzorg of jeugdhulp. Verder bieden wij talloze cursussen en trainingen aan die je via de Academy kunt volgen. Zo blijf je altijd up-to-date van je vakgebied en kun je je eigen kwaliteiten laten bijspijkeren. Bij Maandag® zetten we jou als professional centraal en gaan we met je in gesprek waar jouw ambities en interesses liggen.


Door je analytische houding en je ervaring met een kwetsbare doelgroep weet jij zo goed mogelijk in te schatten wat de juiste behandelingswijze moet zijn. Je vormt een advies over de ondersteuning en stelt samen met je collega’s behandelplannen op. Je bent zelfstandig inzetbaar als Orthopedagoog en weet multidisciplinair samen te werken. Samen met het team wordt er gekeken naar oplossingen en op een coachende wijze ga je te werk.

Functie eisen

-         Afgeronde WO opleiding Orthopedagogiek

-         Analytisch, kritisch, deskundig

-         Ervaring opgedaan met kwetsbare doelgroepen

Over het bedrijf

Wat kun je van ons verwachten?

-         Een (vast) dienstverband bij Maandag®;

-         Een contract met vaste uren;

-         De mogelijkheid om bij diverse opdrachten ingezet te worden;

-         Reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer;

-         Persoonlijke (loopbaan)begeleiding via een vast contactpersoon;

-         Uiteenlopende trainingen en cursussen die je kunt volgen via de Maandag® Academy;

-         Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Jolien Brinkman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jolien Brinkman