Orthopedagoog Generalist

Rosalie Pol
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rosalie Pol
JUN 11
Overijssel Tijdelijk WO
11.07.2020 100193385
Solliciteren

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in Apeldoorn ben ik op zoek naar een orthopedagoog-generalist. Jij bent de specialist met een brede blik op het gebied van kinderen en jongeren. Jij geeft advies, begeleiding en behandeling aan kinderen, en jongeren. Het zal gaan op diverse problematiek, zoals gedrags- en leerproblemen, stoornissen en psychische aandoeningen. Je zult zelfstandig werken waarin je met intensieve zorgvragen te maken krijgt. Jij bent de regiebehandelaar in een team met bijvoorbeeld GZ psychologen, jeugdhulpverleners en docenten. Wij zoeken iemand die flexibel inzetbaar is en bij crisissituaties kan inspringen om de collega’s te ondersteunen. Ligt jouw hart bij multiprobleem casussen en kan jij jouw kennis en vaardigheden inzetten om juist te observeren, adviseren en behandelen? Dan nodig ik je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek brengen we jouw wensen en ambities in kaart en zoeken wij de opdracht voor jou die het meest bij jou aansluit. 

Functie eisen

  • Jij bent afgestudeerd als Orthopedagoog-Generalist
  • Jij hebt affiniteit met kind-en jeugdigen waar sprake is van een complexe problematiek
  • Jij bent resultaatgericht, hebt doorzettingsvermogen en een innovatief vermogen

Over het bedrijf

Naast de inhoudelijke uitdagingen zijn er nog een aantal extra voordelen om bij Maandag® te werken. Je profiteert namelijk van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, een fijn salaris en ook voor je oude dag wordt gezorgd. Daarnaast kun je jezelf ontplooien door gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning en vervolgopleidingen via de Maandag® Academy. Verder kun je je netwerk laten groeien door deel te nemen aan activiteiten van Club Maandag®

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Rosalie Pol
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rosalie Pol