Medisch administratief medewerker GGD

Femke Cluistra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Femke Cluistra
MEI 19
Zuid-Holland Tijdelijk HBO
18.06.2020 103461094
Solliciteren

Over de functie

Als expert in administratie ga je aan de slag in een dynamisch team vol specialisten. Jij als medisch administratief medewerker kan het overzicht bewaren en weet hoe het is om vertrouwelijk te werk te gaan. Nauwkeurig te werk gaan en samenwerken met andere teams gaat jou goed af. Doordat jij flexibel bent kun je goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden en informatiestromen, de input die vanuit de verpleegkundigen en de artsen komen kun je goed verwerken. Daarnaast beantwoord je de telefoon, mails, fax en de post die binnen komt.


In jouw rol als medisch administratief medewerker ondersteun je in de coronaketen van de GGD. Je beoordeelt en registreert gegevens in diverse systemen. Dit betreft vertrouwelijke gegevens van instellingen, cliënten en laboratoriumuitslagen. Jouw takenpakket bestaat uit het inplannen van afspraken voor de test-straat. Hierbij beheer je de mailbox, aanmaken van het dossier aan de hand van aanvragen, het telefonisch contact hebben met zorgmedewerkers die getest moeten worden en het inplannen in de Outlook-agenda. Je verwerkt de positieve en negatieve testresultaten. Hierbij verwerkt je de uitslagen in EPD, sluit je de dossiers bij negatieve uitslagen en maak je meldingen aan in OSIRIS bij positieve uitslagen. Je verwerkt de papieren lab uitslagen in de systemen. Naast bovengenoemde taken houd je je ook bezig met het informeren van huisartsen van positieven via zorgmail.

Functie eisen

Naast bovengenoemde taken en verantwoordelijkheden zijn er een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen, namelijk:

  • HBO werk- en denkniveau of een afgeronde MBO-4 opleiding;
  • Afgeronde opleiding op het gebied van Medisch-, Bedrijfs-, of Financiële administratie is een pré;
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van Medisch-, Bedrijfs-, of Financiële administratie;
  • Kennis van HP-zone is een pré;
  • Je hebt aantoonbare ervaring met geautomatiseerde systemen en goede kennis van Excel en Word;
  • Je bent voor minimaal 3 maanden zonder verlofdagen beschikbaar;

Over het bedrijf

De GGD bewaakt en bevordert de gezondheid van alle inwoners van Nederland. De GGD staat voor een gezonde leefomgeving met een hoge hygiënische standaard, en voor de bestrijding van infectieziekten. In samenwerking met de zorg werkt de GGD aan het voorkomen van outbreaks en verspreiding van (resistente) infectieziekten. De afdeling verleent advies en steun aan het gemeentelijke beleid op het gebied van gezondheidsbescherming.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Femke Cluistra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Femke Cluistra