Medisch Administratief Medewerker GGD

Mondir Nafi
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mondir Nafi
MEI 18
Overijssel Tijdelijk MBO
17.06.2020 103399295
Solliciteren

Over de functie

Als medisch administratief medewerker ga je aan de slag in een dynamisch team vol specialisten. In jouw rol kan jij goed het overzicht bewaren en weet hoe het is om op een vertrouwelijk manier te werk gaan. Nauwkeurigheid, flexibiliteit en samenwerken behoren tot je eigenschappen. Doordat jij flexibel bent kun je goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden en informatiestromen, de input die vanuit de verpleegkundigen en de artsen komen kun je goed verwerken. Het beantwoorden van mail-en telefoonverkeer behoort tot je werkzaamheden.


In jouw rol als medisch administratief medewerker ga jij belangrijke schakel zijn in de coronaketen van de GGD. Beoordelen en registreren van de gegevens in diverse systemen behoort tot je werkzaamheden. Hierbij is het van belang dat jij vertrouwkijk kunt omgaan met de gegevens van instellingen, cliënten en laboratoriumuitslagen. Daarnaast plan jij afspraken in voor de test-straat en verwerk je de resultaten van deze testen. Je gaat ook de papieren lab uitslagen verwerken in de systemen en informeer je de huisarts over de positieve resultaten via de zorgmail.

Functie eisen

  • Afgeronde opleiding op het gebied van Medisch-, Bedrijfs-, of Financiële administratie is een pré;
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van Medisch-, Bedrijfs-, of Financiële administratie;
  • Kennis van HP-zone is een pré;
  • Je hebt aantoonbare ervaring met geautomatiseerde systemen en goede kennis van Excel en Word;


Over het bedrijf

De GGD bewaakt en bevordert de gezondheid van alle inwoners van Nederland. De GGD staat voor een gezonde leefomgeving met een hoge hygiënische standaard, en voor de bestrijding van infectieziekten. In samenwerking met de zorg werkt de GGD aan het voorkomen van outbreaks en verspreiding van (resistente) infectieziekten. De afdeling verleent advies en steun aan het gemeentelijke beleid op het gebied van gezondheidsbescherming.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Mondir Nafi
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mondir Nafi