Medewerker teststraat Corona bij de GGD

Over de functie

Voor de GGD in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar zorgtoppers die graag willen bijdragen in de strijd tegen het Corona virus. Wanneer iedereen met klachten zich laat testen, controleren we de verspreiding van het virus en beschermen we elkaar. Om dit te realiseren hebben we voldoende capaciteit nodig op de testlocaties. Heb jij in ieder geval een zorg achtergrond en wil jij een belangrijke spil zijn in het onder controle krijgen van het virus? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als medewerker teststraat bij de GGD ben je verantwoordelijke voor het afnemen van testen. Dit doe je door middel van het afnemen van monsters van wang- en neusslijm. Het testen gebeurt op verschillende locaties in de regio IJsselland. Wanneer iemand niet in staat is zelf naar de teststraat te komen, dan neem je testen af aan huis. Uiteraard wordt je goed beschermd, zodat jij geen enkel risico loopt.

De GGD zorgt ervoor dat jij leert werken volgens de richtlijnen van het RIVM en maken jou bekwaam in het uitvoeren van de testen. Je leert hoe je hygiënisch en veilig te werk gaat.

De GGD bewaakt en bevordert de gezondheid van alle inwoners van Nederland. De GGD staat voor een gezonde leefomgeving met een hoge hygiënische standaard en voor de bestrijding van infectieziekten. In samenwerking met de zorg werkt de GGD aan het voorkomen van het uitbreken en verspreiden van (resistente) infectieziekten. Zij verlenen advies en steun aan het gemeentelijke beleid op het gebied van gezondheidsbescherming.

De GGD is op zoek naar professionals die een zeer flexibele werkhouding hebben. Er wordt verwacht dat je zowel doordeweeks als in het weekend inzetbaar bent op verschillende locaties en in het bezit bent van een rijbewijs.

Ben jij verzorgende IG, doktersassistente, verpleegkundige of heb jij een andere zorg opleiding zoals tandartsassistent, apothekersassistent of begeleider in de gehandicaptenzorg?

Functie eisen

 • Je hebt een medische achtergrond en een diploma;
 • Je bent flexibel inzetbaar;
 • Je kunt zowel doordeweeks als in het weekend werken;
 • Je bent inzetbaar op meerdere locaties;
 • Je kunt ook werken in de avonden;
 • Je beschikt over een rijbewijs;

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Niels Krijnen

Niels Krijnen

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs