Medewerker Ondersteuning en Onderzoek Team

Daryl Hollander
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Daryl Hollander
JUN 24
Zeeland Tijdelijk HBO
24.07.2020 106653240
Solliciteren

Over de functie

Ben jij de gedreven professional die advies en ondersteuning wil bieden aan cliënten en professionals bij huiselijk geweld en mishandeling? Wil jij thuissituaties onderzoeken en meewerken aan het herstellen van de veiligheid? Dan ben ik op zoek naar jou!


Als medewerker ondersteuning en onderzoek team praat jij met direct betrokkenen, met professionals en betrekt het eigen netwerk van de cliënt erbij. Binnen 10 weken vorm je op basis van deze informatie en in een multidisciplinair team een visie welk traject de meeste kans biedt op het acuut én structureel herstellen van de veiligheid in de thuissituatie. Het organiseren van de hulp staat hierbij voorop. Je hebt ook een ondersteunende functie. Zo kan je gevraagd worden aan te sluiten bij het voorliggend veld, zoals wijkteams, of het maatschappelijk werk. Of om deel te nemen aan gezinsgesprekken of familie netwerkberaden om mee te denken en mee te werken aan het maken van veiligheidsafspraken.


Ben jij op korte termijn beschikbaar t/m minimaal 1 oktober 2020?

Heb jij interesse of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op via 06-13298676 of via daryl.hollander@maandag.nl

Functie eisen

  • Je bent een afgestudeerd HBO-er (MWD, SPH, Pedagogiek of Social Work) met relevante werkervaring.
  • Je bent SKJ geregistreerd (harde eis)
  • Je beschikt over goede schriftelijke en mondelingen uitdrukkingsvaardigheid
  • Je durft regie te pakken en een standpunt in te nemen als het gaat over kinder- of oudermishandeling en andere vormen van huiselijk geweld.

Over het bedrijf

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.


Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Daryl Hollander
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Daryl Hollander