Jeugdbeschermer

Tim Aalderink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tim Aalderink
MEI 19
Noord-Holland Permanent HBO
18.06.2020 100216824
Solliciteren

Over de functie

Er zijn veel gezinnen die jouw aandacht nodig hebben. Als jeugdbeschermer voer je je werk uit vanuit de opgelegde drang-, kinderbeschermings- en jeugdreclasseringsmaatregelen. Je doel is een zo kansrijk mogelijke ontwikkeling te realiseren.


In deze afwisselende, zelfstandige functie ben jij de regiehouder. Je zorgt dat het vastgestelde behandelplan wordt gevolgd. Door jouw uitstekende observerende en analyserende vermogen signaleer jij kansen en bedreigingen.


Het is belangrijk je te realiseren dat het gedrag van het kind voort komt uit zijn of haar sociale omgeving. Binnen deze multi-probleem gezinnen ondervindt je veel weerstand en een zorg mijdende houding. Als jeugdbeschermer ga je uit van je eigen kracht en die van het kind. Je zorgt dat je een balans vindt in je werk. Het leveren van goede zorg en het bezig houden met andere taken die gepaard gaan met je werk, zoals het schrijven van rapportages en nauwgezet administreren van je werkzaamheden.


Jij bent een geschikte jeugdbeschermer als je energie haalt uit je bezighouden met complexe problematieken en casussen. Je werkt vanuit vaak vanuit huis en hebt veel vrijheid over het onderhouden van je caseload en de invulling van je agenda. Je kunt goed werken onder hoge druk en kunt snel schakelen en prioriteiten stellen. Ondanks de solistische aard van deze functie neem jij graag het initiatief om regelmatig te sparren met collega jeugdbeschermers en andere disciplines.

Functie eisen

  • Bachelor's degree social work
  • Aantoonbare relevante ervaring
  • SKJ registratie
  • Evaring met jeugdreclassering is een pré


Over het bedrijf

Werken voor Maandag® betekent dat jij de nieuwe start van de week ziet als een nieuwe kans om te zorgen dat je het beste uit jezelf haalt. Naast dat je je goed voelt bij de cultuur van Maandag® houdt je van de afwisseling van detacheren. Detacheren betekent de zekerheid van een contract via Maandag® met de mogelijkheid verschillende ervaring op te doen. Je blijft verbonden met je netwerk van Maandag® collega’s door Club Maandag®. Ieder kwartaal organiseren wij namelijk leuke activiteiten met je Maandag® collega’s. Jij bent leergierig en wilt jezelf blijven ontwikkelen. Daarom hebben we voor jou de Maandag® Academy. Op de Academy bieden wij verschillende cursussen van E-learning tot trainingen op de Academy.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Tim Aalderink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tim Aalderink