HBO Verpleegkundige

Over de functie

Ter uitbreiding van ons zorg team bij Maandag®️ Eindhoven zijn wij op zoek naar HBO verpleegkundige. Als HBO-verpleegkundige kun je bij veel verschillende zorginstellingen aan het werk. Zelf binnen deze verschillende instellingen heb je diverse mogelijkheden en kun je terecht komen op diverse afdelingen.


In de zorg is geen dag hetzelfde en dat is dan ook precies wat jou als HBO verpleegkundige motiveert! Als HBO verpleegkundige hoeven wij jou niet te vertellen wat jouw taken zijn en wat jij moet doen. Jij weet precies wat er van jou wordt verwacht en jij weet waar het op aankomt en loopt niet achter de feiten aan. Vanuit jouw ervaring en passie voor de zorg en voor mensen zet jij je met veel plezier volledig in voor alle patiënten. Jij biedt de patiënten de juiste zorg die zij nodig hebben en bent tevens een luisterend oor. Als HBO verpleegkundige signaleer jij veranderingen in de gezondheid van jouw patiënten en onderneemt hierop indien nodig actie.


Bij Maandag® zijn wij altijd op zoek naar HBO verpleegkundige voor diverse opdrachtgevers en doelgroepen! Werken bij Maandag® betekend namelijk dat jij vanuit een contract met een vast aantal uren projectmatig aan de slag kunt gaan bij diverse zorginstellingen in de omgeving. Hierdoor krijg jij de kans om op verschillende afdelingen, met verschillende doelgroepen en in verschillende instellingen te werken. Het gaat om langdurige projecten (van een aantal maanden of langer), waarin jij meedraait in het reguliere rooster van de vaste medewerkers en dus daadwerkelijk jouw bijdrage kan leveren aan het team en aan de cliënten. De periode van een project kan erg verschillen, dit wordt namelijk altijd in overleg met jou én de zorginstellingen vastgesteld.


Ben jij deze HBO verpleegkundige die ik zoek, zie jij deze afwisselende, uitdagende functie zitten en ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Solliciteer dan via onderstaande link of neem contact met op!


Ben jij enthousiast of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Nicolle Donders via

06 82 39 11 03 of nicolle.donders@maandag.nl

Functie eisen

 • Je bent in het bezit van een diploma HBO-Verpleegkunde
 • Je bent bevoegd en bekwaam in verpleegtechnische handelingen
 • Je bent BIG geregistreerd
 • Je bent in het bezit van een geldige VOG (of mogelijkheid tot een aanvraag hiervoor)
 • Rijbewijs + eigen vervoer is een pré
 • Flexibel inzetbaar (Bereid om zowel dag, avond, als weekenddiensten te werken)

Wat bieden wij?

· Een contract voor de duur van het project met vaste uren

· Salaris volgens de desbetreffende CAO

· ORT op zaterdag en zon/feestdagen

· Reiskostenvergoeding van netto 0,19 per km van deur tot deur

· Opbouw van pensioen, vakantiegeld en vakantiedagen

Over het bedrijf

Vanuit diverse vestigingen in heel Nederland detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Binnen de gezondheidszorg, de overheid, het onderwijs en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals!


Bij Maandag® krijg jij de kans om je expertise bij diverse opdrachtgevers in te zetten en uit te breiden. Tijdelijke opdrachten, maar ook opdrachten voor de lange termijn behoren ook tot de mogelijkheden! Daar wordt niet alleen de zorg beter van, maar jij zelf ook! Maandag® geeft jou de voordelen van een vaste werkgever, uitdaging in combinatie met voldoende afwisseling én van flexibel werken.


Hierbij bieden wij een uitstekend marktconform salaris waarin je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Je reiskosten worden vergoed met €0,19 per kilometer. Een pensioenregeling en vakantiegeld horen natuurlijk ook tot de voorwaarden.


Tijdens je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Met Maandag® Academy en Club Maandag® kun je diverse workshops, cursussen en trainingen volgen. Zo haal je het beste uit je persoonlijke ontwikkeling en loopbaan!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Nicolle Donders

Nicolle Donders

Recruiter
0

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs