Hbo Verpleegkundige

Merál Westbroek
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Merál Westbroek
FEB 14
Limburg Vast HBO
15.03.2020 100211876
Solliciteren

Over de functie

Jij hebt het felbegeerde hbo verpleegkunde diploma. Zo veel kansen, zo veel richtingen. Welke kant ga jij op? Overduidelijk is het in ieder geval dat je om werk niet verlegen komt te zitten. Maar... wat wil jij?


Dit is namelijk jouw moment om te gaan doen én te gaan ontdekken wat jij wil. Er zijn zo veel kansen en zo veel richtingen, grijp ze en ontdek ze! Best spannend en soms ook lastig om hierin keuzes te maken. Want, hoe weet je iets nou zeker voordat je het hebt ervaren en er zijn zo veel richtingen die interessant zijn. Maandag® is de plek waar jouw ontdekkingstocht kan gaan beginnen. De plek waar jij, in zekerheid, jouw kansen in deze verschillende richtingen kunt gaan ervaren. Je eerste project is bijvoorbeeld in een verpleegtehuis, waar jij naast de uitvoerende zorg ook kwaliteitsgerichte taken uitvoert. Na zes leerzame maanden, ga je door naar je volgende project. Je gaat aan de slag binnen de GGZ, ook hier steek jij weer ontzettend veel van op! Na een jaar doet zich een kans voor in de thuiszorg, ook interessant, maar ook zijn er kansen in de gehandicaptenzorg en in het ziekenhuis. Aan jou de keus!


"Huh, maar hoe werkt dit dan?", hoor ik je denken. Nou het zit zo: Maandag® wordt jouw werkgever. Via ons, ga je aan de slag binnen ons netwerk aan opdrachtgevers in de zorg. Wanneer je bij Maandag® bewust kiest voor afwisseling en persoonlijke ontwikkeling, kun je ook bij ons, in aanmerking komen voor een Vast Dienstverband voor Onbepaalde Tijd bij Maandag®. Zekerheid heb je dus, tegelijkertijd kom je niet stil te staan en blijf jij groeien als verpleegkundige. Groeien middels afwisselende projecten, aanvullende trainingen via Maandag® College en persoonlijke projectbegeleiding. Je staat er namelijk niet alleen voor, zowel je recruiter als accountmanager zijn betrokken bij jou en staan naast je.


Veel informatie maar er valt natuurlijk nog veel meer te vertellen. Uiteraard licht ik alles graag uitgebreider toe. Dit kan telefonisch maar nog liever in een persoonlijk gesprek!


06-82254657 // meral.westbroek@maandag.nl

Functie eisen

Wie ben jij?

  • Je hebt een hbo verpleegkunde diploma;
  • Voor jou staat persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel;
  • Van nature nieuwsgierig aangelegd.

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit binnen de gezondheidszorg, overheid, het onderwijs en bij woningcorporaties. Onze professionals weten wat aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Merál Westbroek
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Merál Westbroek