Zoeken

155

vacatures hbo verpleegkundige welzijn

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures hbo verpleegkundige welzijn

Bekijk online de vacature hbo verpleegkundige binnen welzijn. Bij Maandag® detacheren we zorgprofessionals met een afgeronde hbo-diploma in de verstandelijk gehandicapten zorg (VGZ) en sociale geneeskunde (UWV / GGD). Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan zeker naar ons actuele vacatureoverzicht!

Maandag® biedt jou als hbo verpleegkundige binnen welzijn de kans om, vanuit een vast dienstverband, je kennis en expertise bij verschillende organisatie in te zetten. Win-win! Jij neemt je kennis mee en krijgt tegelijkertijd een uniek kijkje in de keuken bij uiteenlopende opdrachtgevers. Afwisseling gegarandeerd, want geen opdracht is hetzelfde! De ene keer val je in voor een zwangerschapsverlof en de andere keer ondersteun je een team gedurende een drukke periode.

En wil je als startende hbo verpleegkundige ontdekken waar jouw kracht als zorgprofessional ligt? Ook dan willen we vanuit Maandag® graag met jou meedenken. Met het Startklaar Traject krijg je als startende hbo verpleegkundige een op maat gemaakt leeradvies en -programma. Dit programma bestaat uit voor jou geselecteerde trainingen en intervisies. Daarnaast volg je thuisstudie en krijg je klassikale lessen.

Kortom, ben jij een hbo verpleegkundige met hart voor de zorg en wil je jouw carrière in de zorg graag een duwtje in de rug geven? Bekijk dan snel onze actuele vacatures als hbo verpleegkundige binnen welzijn!