Zoeken

32

vacatures hbo Social Worker binnen welzijn

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures hbo Social Worker binnen welzijn

De vacature hbo Social Worker binnen welzijn vind je bij Maandag®! In ons vacatureoverzicht vind je banen als casus-regisseur, casemanager en maatschappelijk werker. Bekijk alle vacatures als hbo Social Worker binnen welzijn!

Als social worker weet jij als geen ander hoe je mensen kan verbinden en in beweging krijgen. Jij krijgt er energie van om iets te betekenen voor mens en maatschappij. Een baan waarin jij het verschil kunt maken!

Weet je nog niet precies met welke doelgroep je aan de slag wilt? Geen probleem! Bij Maandag® krijg je de gelegenheid om bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Zo kun je een kijkje nemen in verschillende keukens. En het is dé manier om te ontdekken waar je talenten en interesses liggen.

Beschik je over een hbo-diploma Social Work, Sociale Studies, SPH of een soortgelijke opleiding? En lijkt een baan als hbo Social Worker bij Maandag® jou een mooie stap voor jouw carrière in de zorg? Neem dan zeker een kijkje bij onze actuele vacatures! We komen graag met jou in contact!