GZ Psycholoog via MAANDAG!

Femke Cluistra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Femke Cluistra
JUN 07
Noord-Holland Permanent WO
07.07.2020 100279959
Solliciteren

Over de functie

Ben jij als GZ Psycholoog klaar voor een vliegende start in 2020? Mooi! Om het nieuwe jaar meteen goed in te luiden nodig ik je in het nieuwe jaar graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor in Amsterdam. Werken voor Maandag betekent je continue kunnen blijven ontwikkelen. Door middel van ons grote netwerk aan opdrachtgevers weten wij wat er in de markt speelt en kun jij blijven groeien als professional!


Als Recruiter vind ik het extra belangrijk om te kijken naar jou als persoon, wat jouw wensen en behoeften zijn en wat hier het best bij past qua opdracht, organisatie, maar ook collega’s. Alleen dan geloof ik dat je je volledig vrij voelt om je werk goed te kunnen uitvoeren en de ruimte hebt om persoonlijk te groeien! Tijdens jouw gehele loopbaan bij Maandag blijf ik daarom ook met je in contact om jouw ontwikkeling in de gaten te houden en kom ik langs op je werkplek.


Als GZ Psycholoog kun je via Maandag werken in verschillende organisaties en settingen. Denk bijvoorbeeld aan de GGZ, ouderenzorg maar ook binnen VVT instellingen en Ziekenhuizen. En daar vertel ik je natuurlijk graag uitgebreid over. Detacheren is ideaal als je diverse interesse hebt in het vak en je erachter wil komen waar je interesse precies naar uit gaan voordat je een definitieve keuze maakt om je eventueel verder in te ontwikkelen.


Je gaat via ons aan de slag bij de opdrachtgever. Wij zijn jouw werkgever en bij ons loopt jouw contract. Er zijn verschillende contracten. Kies je bewust voor afwisseling en ontwikkeling? Dan kunnen wij jou een Vast Dienstverband of een contract voor Bepaalde Tijd aanbieden. Mocht je alleen voor een bepaalde duur op zoek zijn naar een opdracht (omdat je bijvoorbeeld daarna in opleiding gaat) dan kijken we wat het beste past bij jouw situatie. Wellicht is een Projectovereenkomst van de duur van de opdracht iets voor jou. Kortom: ik vindt het belangrijk om te kijken wat het beste bij jou past en hierin wenselijk is. 


Wil je weten wat het beste bij jou past qua opdracht, organisatie, werksfeer en collega’s? Ik nodig je graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Neem dus gerust contact met op: 


0682132558 || femke.cluistra@maandag.nl 

Functie eisen

  • Je bent BIG Geregistreerd GZ Psycholoog;
  • Je houdt van werken op verschillende plekken (één plek kan 7,12 maanden of langer duren in overleg met jou), in verschillende settingen en doelgroepen;
  • Je bent leergierig, ontwikkelt je graag en houdt wel van uitdaging;
  • Je bent in het bezit van een geldig VOG en beschikt over twee referenten die wij kunnen na bellen.

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.


Maandag® biedt jou een contract aan. Zekerheid heb je dus, tegelijkertijd sta je niet stil en blijf je doorgroeien als professional door middel van ons grote netwerk aan opdrachtgevers en Maandag® collega’s. Wat betekent dit voor jou? Als je bij Maandag® aan de slag gaat betekent het dat je naast je collega’s op de opdracht, ook nog je Maandag® collega’s hebt. Extra leuk dus! Wij organiseren dan ook tal van activiteiten en events zoals bijvoorbeeld de Club Maandag® waar jij jouw Maandag® collega’s gaat ontmoeten. Op deze avonden komen op een informele manier thema’s aan bod die gericht zijn op persoonlijke groei en werkgeluk en zijn ook jouw Recruiter en Accountmanager aanwezig. 


Wil je weten wat dit exact allemaal voor jou kan betekenen? Ik vertel je uiteraard graag over de mogelijkheden die er voor jou zijn als professional in de zorg! Dit kan telefonisch, maar het allerliefst nodig ik je dan uit voor een persoonlijk gesprek. Ik vind het namelijk belangrijk om te kijken naar jou als persoon, wat jouw wensen en behoeften zijn en wat hier het best bij past qua opdracht, organisatie en collega’s. 


Neem gerust contact met me op via 0682132558 || femke.cluistra@maandag.nl


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Femke Cluistra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Femke Cluistra