GZ-psycholoog startersfunctie

Maria Struk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maria Struk
JUN 03
Noord-Holland Permanent WO
03.07.2020 101880632
Solliciteren

Over de functie

Jij bent toe aan een nieuwe omgeving en wil de dynamiek in je werk blijven behouden.Als startend GZ-psycholoog ben je breed inzetbaar en kan je je op verschillende vlakken ontwikkelen. Je hebt een actieve, inspirerende en motiverende basishouding die de cliënt voorop stelt. Je kan beginnen bij de basis ggz en verder ontwikkelen in de specialistische ggz om zo stappen te maken in je loopbaan als startende GZ-psycholoog. Waar wil ik naar toe én waar liggen je kansen? Welke route kan ik kiezen en hoe kom ik daar? Belangrijke vragen om jezelf te stellen als je stappen gaat maken in je carrière als startend GZ-psycholoog. Hierbij kan ondersteuning nodig zijn om jouw expertise en persoonlijke wensen niet uit het oog te verliezen. Je gaat aan de slag met diagnostiek en behandeling. Je stelt behandelplannen op en biedt ondersteuning bij de implementatie ervan. Het coördineren van de multidisciplinaire behandelingen behoort ook tot je takenpakket. Wil je fulltime, parttime of juist projectmatig werken? De huidige arbeidsmarkt biedt mooie kansen en uitdagingen en het is dus van belang dat je zorgvuldig je keuzes maakt. Vanuit Maandag® wil ik jou hier graag bij ondersteunen. 

Functie eisen

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en voldoe je aan de onderstaande criteria? Laten we dan sparren met elkaar over de mogelijkheden. Ik nodig je van harte uit om te solliciteren! maria.struk@maandag.nl

Wie ben jij?

·      Afgeronde opleiding tot GZ Psycholoog

·      BIG-registratie

·      Kennis van verschillende behandelmethoden zoals EMDR, cognitieve gedragstherapie en schematherapie 

Over het bedrijf

Wat krijg je ervoor terug?

Je krijgt bij Maandag® een te gekke baan zoals je die nog niet eerder hebt gehad. Met volop ontwikkelingsmogelijkheden. We bieden een goed salaris en arbeidsvoorwaarden waar je extra blij van wordt. Maar vooral een geweldige werkervaring. Want jouw werkgeluk staat bij ons voorop. Ervaar het zelf en reageer direct via de button onderin of stuur me een mail: maria.struk@maandag.nl·        Bij goed functioneren mogelijkheid tot vaste aanstelling    

·        Salaris conform CAO afhankelijk van sector, trede naar opgedane ervaring

·        Reiskostenvergoeding of mogelijkheid leaseauto

·        Beroepsgerichte trainingen die aansluiten op jouw vakgebied

·        Sparringpartners bij Maandag® om zoveel mogelijk ondersteuning te bieden indien nodig


Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Wij verliezen het persoonlijk contact niet uit het oog. Je bent bij ons geen nummer. Een vast aanspreekpunt die jouw wensen en ambities niet uit het oog verliest. Samen met jou zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Wij houden van ons werk. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel gedreven en positief. Wij willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel tot succes. Jij toch ook?
Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Maria Struk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maria Struk