GZ Psycholoog Somatische- en Psychogeriatrische verpleegafdelingen

Femke Cluistra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Femke Cluistra
JUN 07
Noord-Holland Permanent WO
07.07.2020 100268288
Solliciteren

Over de functie

Lijkt het je leuk om als GZ Psycholoog te werken in een organisatie dat gespecialiseerd is in het behandelen van mensen met chronische en/of meerdere aandoeningen? Ben jij enthousiast en hou je zowel van diagnostiek als behandelen? Dan kom ik graag met je in contact!


Voor één van onze opdrachtgevers ben ik op zoek naar iemand die graag mensen behandelt met complexe chronische problematiek. Je verricht psychologische behandeling bij cliënten op somatische- en psychogeriatrische verpleegafdelingen alsook in de ondersteunende behandeling en de eerste lijn. Daarnaast bied je ondersteuning en geef je advies aan het zorgteam en de collega's van andere disciplines. Je ondersteunt en begeleidt daarbij familieleden en mantelzorgers van de cliënt. Je voert psychodiagnostiek uit, je stelt omgangsadviezen en behandelplannen op en voert cliënt besprekingen met verzorgende teams. Daarnaast zul je een PIOG begeleiden en geef je zo waar nodig scholingen. Een super uitdagende en mooie functie waar geen één dag hetzelfde is!


De organisatie staat er om bekend dat zij een zelfstandige behandeldienst zijn die vóór en dóór behandelaren worden aangestuurd. Ze zijn gespecialiseerd in multidisciplinaire behandeling bieden aan diverse zorginstellingen en bij cliënten aan huis.

Functie eisen

* Je bent flexibel, zelfstandig, ondernemend en kunt goed samenwerken;

* Je bent motiverend, communicatief vaardig en in staat om kennis op een aansprekende manier over te brengen aan medewerkers in de zorg;

* Je bent in voor vernieuwing en hebt oog voor kwaliteit;

* Je hebt een afgeronde wetenschappelijke opleiding in de Psychologie (richting psychogerontologie, klinische psychologie, neuropsychologie) of Gezondheidswetenschappen (afstudeerrichting geestelijke gezondheidskunde);

* Het is een pré wanneer er contacten zijn met de universiteit en er affiniteit en ervaring is met wetenschappelijk onderzoek.

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou? 

Vanuit een vast dienstverband kun je diverse opdrachten/ functies vervullen. Een opdracht voor lange termijn behoort tot de mogelijkheden. 


Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. 


Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? En voldoe je aan de bovenstaande functie-eisen? Dan kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Druk op ‘direct solliciteren ’, bel of verstuur een berichtje via WhatsApp naar Femke Cluistra via 0682132558.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Femke Cluistra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Femke Cluistra