GZ psycholoog revalidatie

Rosalie Pol
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rosalie Pol
MEI 18
Gelderland Permanent WO
17.06.2020 100541413
Solliciteren

Over de functie

Voor een organisatie in de regio Apeldoorn zijn wij op zoek naar een GZ-psycholoog per direct voor zo’n 32 tot 36 uur per week. Deze organisatie biedt revalidatie, advies, zorg, wonen, dagbesteding en onderwijs aan mensen met een visuele beperking, soms in combinatie met een verstandelijke beperking. Missie van de organisatie is dat deze mensen ook mee kunnen doen in de maatschappij. Zij willen de zelfredzaamheid vergroten.


Jij zult (neuro)psychologisch onderzoek gaan doen en het in kaart brengen van de visuele perceptie en cognitieve stoornissen. Het behandelen van psychosociale problematiek gerelateerd aan de visuele stoornis. Daarnaast zul je psycho-educatie aan cliënten en zijn omgeving geven. Je levert een essentiële bijdrage aan het multidisciplinair team en vervult hierin een coördinerende rol. 

Functie eisen

-         Je bent een geregistreerd GZ psycholoog

-         Kennis van psychodiagnostiek en behandelmethoden

-         Je bent een teamplayer en hebt overtuigingskracht

-         Het is een pre als je kennis en ervaring hebt met het werken met cliënten met een visuele beperking of in de revalidatie 

Over het bedrijf

Een detacheringscontract bij Maandag® biedt jou de mogelijkheid om jouw expertise bij diverse organisaties in te zetten en uit te breiden. Als GZ-psycholoog is het mogelijk om de voordelen van een vaste werkgever te combineren met de voordelen van flexibel werken.


Meer affiniteit met Basis-GGZ, specialistische GGZ, ouderenzorg of forensische-, verslavings- of gehandicaptenzorg of een combinatie van hiervan? Dan zit je bij Maandag® ook goed! Wij bieden mogelijkheden te werken met diverse doelgroepen en werkplekken. Daarnaast zal Maandag® jou altijd stimuleren of faciliteren door verschillende cursussen of trainingen aan te bieden. Hierbij kan je denken aan EMDR, cognitieve gedragstherapie en schematherapie. Met behulp van de Maandag® Academy kan je werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling.


Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan direct of neem contact met mij op voor meer informatie. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Rosalie Pol
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rosalie Pol