GZ Psycholoog Kinderen en Jongeren LVB en/of complexe problematiek

Over de functie

Voor een behandelcentrum voor kinderen en jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB) en/of complexe problematiek ben ik op zoek naar een GZ Psycholoog. Bij deze opdrachtgever staan cliënt en gezin centraal. De hulpverlening is zo dicht mogelijk rondom de cliënt georganiseerd. Je werkt in teams aan het vormgeven van behandeling en begeleiding die optimaal aansluit bij de hulpvraag/behoefte van de cliënten. Hierdoor kan de zorg in samenwerking met de jongeren, het gezin, verwanten, zorgpartners en de gemeentelijke voorzieningen georganiseerd worden.


Dit worden je werkzaamheden:

* Je werkt als regiebehandelaar in een multidisciplinair team;

* Je voert intake gesprekken met gezinnen, stelt diagnostisch beeld vast en behandelindicaties op;

* Je stuurt gedragsdeskundigen en HBO geschoolde hulpverleners aan in het uitvoeren van de behandeling en bent hiervoor eindverantwoordelijk;

* Je hebt een eigen caseload waarin je werkt als therapeut, behandelcoördinator van een (semi)-residentiële voorziening of ambulant team of je voert diagnostisch onderzoek uit.


De exacte invulling van je takenpakket is afhankelijk van je ervaring en ambitie en wordt in onderling overleg bepaald. Het borgen van continuïteit voor de cliënten is de eerste prioriteit.  

Functie eisen

* WO diploma op zak: Orthopedagogische Wetenschappen, Psychologie aangevuld met een postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog, orthopedagoog generalist of kinder- en jeugdpsycholoog NIP

* Kennis en inzicht in het hulpaanbod, opvoedings-, behandel- en begeleidingsmethodieken voor jongeren met LVB al of niet in combinatie met complexe gedragsproblematiek en/of psychiatrische problematiek

* Je bent bekend met de verschillende hulpverleningsmethodieken binnen ons vakgebied en hebt er plezier in voor ingewikkelde situaties een oplossing te vinden

* Een aanvullende therapeutische opleiding in cognitieve gedragstherapie en/of EMDR is een pré

* In staat zijn om collega's en teams aan te sturen als het de behandelinhoud aangaat zodat zij methodisch werken en behandelingen uitvoeren zoals afgesproken

* Grote taalvaardigheid

* Ervaren basispsychologen of orthopedagogen worden ook uitgenodigd om te solliciteren

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?


Vanuit een vast dienstverband kun je diverse opdrachten/ functies vervullen. Een opdracht voor lange termijn behoort daarbij zeker tot de mogelijkheden.


Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? En voldoe je aan de bovenstaande functie-eisen? Dan kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Druk op ‘direct solliciteren’, bel of verstuur een berichtje via WhatsApp 0682132558.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Femke Cluistra

Femke Cluistra

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs