GZ Psycholoog Kind en Jeugd

Rosalie Pol
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rosalie Pol
JUL 09
Overijssel Permanent WO
08.08.2020 100216810
Solliciteren

Over de functie

“Ongeveer 5% van alle jeugdigen in Nederland heeft een psychische aandoening die leidt tot ernstige beperkingen in hun functioneren of tot verhoogd risico op een verstoorde ontwikkeling”.


Jij bent op je best als je kinderen en jeugdigen mag behandelen in de leeftijd van 0-18 jaar. Hierbij kan er sprake zijn van grote variatie in problematieken. Jij vind het een uitdaging om de juiste zorg te mogen bieden. Jij leert een kind omgaan zijn of haar problemen en geeft het een fijne ervaring met hulpverlening.

Dus, ben jij een gedreven GZ-psycholoog (K&J) die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan ben ik op zoek naar jou!

Functie eisen

·        Affiniteit met Kind en Jeugd;

·        BIG-registratie als GZ-psycholoog;

·        Bij voorkeur ervaring met bijvoorbeeld EMDR, CGT en schematherapie (niet verplicht!).

Over het bedrijf

Een detacheringscontract bij Maandag® biedt jou de mogelijkheid om jouw expertise bij diverse organisaties in te zetten en uit te breiden. Als GZ-psycholoog is het mogelijk om de voordelen van een vaste werkgever te combineren met de voordelen van flexibel werken.


Meer affiniteit met Basis-GGZ, specialistische GGZ, ouderenzorg of forensische-, verslavings- of gehandicaptenzorg of een combinatie van hiervan? Dan zit je bij Maandag® ook goed! Wij bieden mogelijkheden te werken met diverse doelgroepen en werkplekken. Daarnaast zal Maandag® jou altijd stimuleren of faciliteren door verschillende cursussen of trainingen aan te bieden. Hierbij kan je denken aan EMDR, cognitieve gedragstherapie en schematherapie. Met behulp van de Maandag® Academy kan je werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling.


Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan direct of neem contact met mij op voor meer informatie.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Rosalie Pol
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rosalie Pol