GZ psycholoog kind en jeugd

Rosalie Pol
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rosalie Pol
MEI 14
Overijssel Tijdelijk WO
13.06.2020 100208044
Solliciteren

Over de functie

Voor een organisatie in Lelystad ben ik op zoek naar een GZ psycholoog met affiniteit voor kinderen en jongeren. De doelgroep waarmee je gaat werken zitten in de leeftijdscategorie van 0 – 23 jaar met complexe problematiek. Jij bent verantwoordelijk voor de behandelprocessen. Daarnaast bewaak je ook de kwaliteit en de inhoud van de zorg voor het kind of de jongere. Je voert intake gesprekken, je verricht psychodiagnostisch onderzoek en geeft behandelingen. Je voert ook gedragsobservatie en diagnostiek uit. En je neemt deel aan multidisciplinair overleg en zit de individueel plan besprekingen voor. Daarbij ben je ook medeverantwoordelijk voor de beleidsontwikkeling en methodiekontwikkeling binnen je eigen discipline.

Functie eisen

  • De voorkeur gaat uit naar een geregistreerd GZ-psycholoog. Gedragswetenschappers met ruime ervaring en eventueel bezig met registratie worden ook uitgenodigd te solliciteren.
  • Je hebt minimaal een op de functie afgestemde afgeronde academische opleiding (orthopedagogiek of ontwikkelingspsychologie).
  • Je bent opgenomen in het register GZ-psycholoog en beschikt over een diagnostische registratie (NVO of NIP) of bent hiermee bezig.
  • Je bent flexibel en enthousiast en kunt goed samenwerken in een multidisciplinair team.


Over het bedrijf

Naast de inhoudelijke uitdagingen zijn er nog een aantal extra voordelen om bij Maandag® te werken. Je profiteert namelijk van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, een fijn salaris en ook voor je oude dag wordt gezorgd. Daarnaast kun je jezelf ontplooien door gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning en vervolgopleidingen via de Maandag® Academy. Verder kun je je netwerk laten groeien door deel te nemen aan activiteiten van Club Maandag®

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Rosalie Pol
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rosalie Pol