GZ Psycholoog Jeugd

Femke Cluistra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Femke Cluistra
JUN 07
Noord-Holland Permanent WO
07.07.2020 100265656
Solliciteren

Over de functie

Gaat je hart sneller kloppen van het werken als GZ Psycholoog met jeugd en het systeem eromheen? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven!

Je kiest steeds voor een aanpak die past bij de jeugdige en het gezin, denk aan CGT, EMDR, ACT, schematherapie, oplossingsgerichte therapie, psycho-educatie, steeds gericht op motivatie en stabilisatie. Je bent daar waar je nodig bent: in de wijk, op school of bij het gezin thuis. Je weet wanneer er specialistische jeugdhulp of GGZ bij moet komen en wat de stappen zijn bij vragen over veiligheid.


Je werkt in een team nauw samen met je collega’s: adviseurs, jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen en andere jeugdpsychologen. Zij kunnen jou consulteren en in overleg betrekken bij hun cliënten. Ook werk je samen met andere professionals rond het gezin en samenwerkingspartners in de wijk en in de stad.

Functie eisen

* Gediplomeerd GZ-psycholoog BIG of Orthopedagoog Generalist NVO

* In het bezit van een VOG (vragen wij voor je aan)

* Je houdt van direct contact met veel verschillende kinderen, jongeren, gezinnen en collega's en bent oplossingsgericht


Over het bedrijf

Je gaat aan de slag via Maandag® . Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid voor een vast dienstverband. 


Voldoe jij aan de bovenstaande functie eisen, heb je vragen of ben jij juist op zoek naar een nieuwe maandag? Neem contact op met Femke Cluistra via 0682132558 of femke.clulstra@maandag.nl. 


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Femke Cluistra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Femke Cluistra