Groepsbegeleider

Dorien Evenblij
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Dorien Evenblij
MEI 29
Noord-Brabant Tijdelijk MBO
28.06.2020 100143970
Solliciteren

Over de functie

Voor een jeugdinstelling in regio Eindhoven ben ik op zoek naar een ervaren groepsbegeleider. De instelling ligt in de mooie natuur en biedt specialistische zorg aan jeugdigen van 0 tot 18 jaar. Jeugdigen komen uit het hele land en hebben(een vermoeden van) een licht verstandelijke beperking met bijkomende complexe, psychiatrische problematiek. Vaak hebben deze jeugdigen een lange geschiedenis van hulpverlening achter de rug

Voor de jeugdigen die op locatie verblijven ben je als ervaren groepsbegeleider eigenlijk alles. Een luisterend oor, een pedagoog, maar het andere moment ren je samen achter een voetbal aan. Het is jouw taak om de jeugdige de aandacht te bieden die hij/zij op dat moment nodig heeft.

Samen met een team van specialisten ben je direct betrokken bij de observatie, diagnostiek en exploratieve behandeling van de jeugdigen waarbij je ook zorgdraagt voor goede verslaglegging en rapportage. De jeugdigen verblijven in kleinschalige groepen. Werk je voor De Flexpool, dan word je als groepsbegeleider ingezet op al onze groepen. Zo leer en zie je in korte tijd veel. Je maakt kennis met verschillende pedagogische begeleidingsstijlen, je werkt in verschillende teams én je krijgt met een grote diversiteit aan problematieken te maken. Soms moet je grenzen stellen en optreden. En dat is best een uitdaging. Kortom, het werk vraagt veel van je. En dat is niet voor iedereen weggelegd. Maar het gevoel dat je ervoor terugkrijgt is bijzonder. Door jou kan elke jeugdige echt weer nieuwe stappen maken, want jij bent die belangrijke schakel waardoor hij of zij weer toekomstperspectief krijgt.

Functie eisen

* Je bent MBO gespecialiseerd pedagogisch medewerker (niveau 4) of je hebt een HBO diploma richting zoals Social Work, SPH, etc.

* Er kan sprake zijn van agressie, dus jij moet goed je grenzen kunnen stellen en bewaken

* Het werken met jeugdigen met LVG is iets dat jou in het bijzonder aanspreek

* Je hebt enige jaren ervaring in het werken met jeugdigen met een licht verstandelijke beperking, gedragsproblematiek en psychiatrische problematiek. Kennis van en ervaring met het autistisch spectrum en bijkomende problematiek is een pré.

Over het bedrijf

Wat krijg jij hiervoor terug:

* Afwisselend en dankbaar werk* Eigen regie over je werktijden en het aantal uren* Een goed inwerkprogramma aan de hand van een buddy* Scholingsmogelijkheden om je te blijven ontwikkelen* En nog veel meer!

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Dorien Evenblij
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Dorien Evenblij