Gedragswetenschapper Lelystad

Rosalie Pol
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rosalie Pol
MEI 06
Flevoland Permanent WO
05.06.2020 100541412
Solliciteren

Over de functie

Voor een gehandicaptenzorg organisatie in Lelystad zijn wij op zoek naar een gedragswetenschapper. Deze organisatie biedt zorg en begeleiding aan cliënten met een lichamelijke en verstandelijk beperking en / of psychische problematiek. Dit gebeurt in woonvormen met de mogelijkheid van dagbesteding op eigen terrein. De organisatie geeft professionals de ruimte om hun deskundigheid ten volle te benutten. Daarnaast geven zij zoveel mogelijk de regie aan de cliënt en het handelen vanuit de mogelijkheden staan voorop.


Hoe ziet jouw dag er uit als gedragswetenschapper bij deze organisatie? Jij zult het gedrag van volwassen cliënten met VG en/of GGZ problematiek observeren en onderzoeken. Daarnaast bevorder en stimuleer jij de kwaliteit van zorg voor de cliënten. Jij stimuleert de ontwikkeling en mogelijkheden tot zelfbepaling van hun persoonlijke competenties. Jij voet de behandeling en diagnostiek uit bij deze cliënten. Jij stelt individueel of met team het behandelplan op. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk om medewerkers te stimuleren en motiveren om het behandelplan goed uit te voeren. Jij ondersteunt het team en begeleidt hen in moeilijke casussen. 


Voor deze organisatie zijn wij op zoek naar meerdere gedragswetenschappers voor zowel tijdelijke invulling (in verband met zwangerschap) als een vaste invulling.

Functie eisen

-         Afgestudeerd WO orthopedagogiek of basispsycholoog

-         Minimaal 1 jaar werkervaring

-         Affiniteit met de doelgroep VG / GGZ

-         Jij bent innovatief

-         Jij kunt goed prioriteren en samenwerken 

Over het bedrijf

Naast de inhoudelijke uitdagingen zijn er nog een aantal extra voordelen om bij Maandag® te werken. Je profiteert namelijk van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, een fijn salaris, en ook voor je oude dag wordt gezorgd. De mogelijkheid voor een lease auto. Daarnaast kun je jezelf ontplooien door gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning en vervolgopleidingen via de Maandag® Academy. Verder kun je je netwerk laten groeien door deel te nemen aan activiteiten van Club Maandag®

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Rosalie Pol
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rosalie Pol