Gedragswetenschapper Gehandicaptenzorg

Hedwig Veldkamp
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Hedwig Veldkamp
JUN 18
Drenthe Permanent WO
18.07.2020 106189402
Solliciteren

Over de functie

Wij zijn bij Maandag® opzoek naar een Gedragswetenschapper binnen de Gehandicaptenzorg. Als Gedragswetenschapper ben jij de specialist in het bieden van advies, behandeling en ondersteuning aan mensen met een beperking. Samen met andere disciplines ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de juiste behandelplannen. Ook ben jij als Gedragswetenschapper gespecialiseerd in het behandelen van mensen met een beperking, zowel individueel als in groepsverband.


Vanuit een vast dienstverband bij Maandag® faciliteren wij jouw ideale werkplek vanuit verschillende vacatures in de regio Groningen, Drenthe en Friesland. Jouw nieuwe Maandag® kan meteen van start gaan. We zijn namelijk per direct op zoek naar een bevlogen Gedragswetenschapper voor in de gehandicaptenzorg. Samen gaan we op zoek naar de omgeving waar jouw expertise het beste tot zijn recht komt. Enthousiast geworden over een samenwerking met Maandag® en benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden? Neem vandaag nog contact met mij op voor een kennismakingsgesprek en ik vertel je graag meer.

Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde WO opleiding Orthopedagogiek of Psychologie;
  • Je hebt ervaring als Gedragswetenschapper, bij voorkeur met mensen met een verstandelijke beperking.


Over het bedrijf

Als professional bij Maandag® kom je bij ons in dienst en draait het om werkgeluk. Wij willen dat je jezelf kunt zijn en voldoende uitdaging ervaart in je werk. Zo krijg je bijvoorbeeld de mogelijkheid om uiteenlopende trainingen te volgen in onze Academy waarmee je je persoonlijke vaardigheden en vakkennis kunt vergroten. Daarnaast vinden wij het belangrijk om goede relaties met onze professionals te hebben. De Accountmanager en Recruiter staan voor je klaar en fungeren als jouw persoonlijke coach. Tijdens je opdrachten zullen zij klaarstaan voor vragen en altijd contact houden. Doordat je bij Maandag® in dienst bent heb je de zekerheid van een inkomen en zorgen wij voor de ideale opdrachtgever.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Hedwig Veldkamp
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Hedwig Veldkamp