Gedragsdeskundige

Over de functie

Als gedragsdeskundige meer kunnen betekenen voor jongeren met complexe problematiek.


Voor een opdrachtgever in Amsterdam zoek ik een gedragsdeskundige met affiniteit met jongeren met complexe problematiek. Hierbij gaat het om jongeren in de leeftijd van 18 tot 23 jaar met (ernstige) gedragsproblemen, licht verstandelijke beperking, trauma, psychiatrische stoornissen en verslaving. Oftewel, multi-problematiek.


Verder krijgen de cliënten bij de opdrachtgever individuele behandelingen en groepstrainingen om hun zelfstandigheid zoveel mogelijk te bevorderen. Ook hebben ze hun eigen appartement en delen ze de keuken met twee anderen. Als gedragsdeskundige zal je midden op de werkvloer staan. Je zal zowel contact hebben met de begeleiders als met de jongeren zelf. Hierbij is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en ervaring hebt met complexe problematiek bij jongeren. Zie jij dit als een mooie uitdaging? Dan is dit de plek voor jou.


Als gedragsdeskundige ben jij er verder voor het adviseren en begeleiden van het team van begeleiders. Verder heb je een belangrijke rol in het leveren van deskundigheidsbevordering. Ook ben je als gedragsdeskundige verantwoordelijk voor de kwaliteit en de uitvoering van de behandelplannen. Als therapie nodig is bij een cliënt, dan zorg je voor de aanvraag en onderhoud je contact met de therapeut. Verder kan je aandacht gevraagd worden voor het aanvragen van indicaties.


Ben je als gedragsdeskundige zo spoedig mogelijk beschikbaar? Ik kom graag met je in contact.


Functie eisen

  • Master psycholoog/orthopedagogiek afgerond.
  • SKJ- geregistreerd.
  • Werkervaring en affiniteit met jongeren met complex en heftige problematiek.
  • Zo spoedig mogelijk beschikbaar voor 24 uur per week.


Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?


Vanuit een dienstverband kun je diverse opdrachten vervullen. Een opdracht voor korte en lange termijn behoort zeker tot de mogelijkheden.


Verder bieden wij een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. 

Aangezien wij een goede woon-werk reisafstand belangrijk vinden, houden wij rekening met reistijd. Verder vergoeden wij alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Een leaseauto is bespreekbaar. Uiteraard behoren pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Samen met je recruiter en de Maandag® Academy werk je verder aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.


Kortom, wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? En voldoe je aan de bovenstaande functie-eisen? Ik kom graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Druk op ‘direct solliciteren ’ of neem contact op met mij via telefoon, Whatsapp of mail.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Emma Brinkman

Emma Brinkman

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs