Gedragsdeskundige gehandicaptenzorg

Over de functie

Spreekt de combinatie van teamcoördinatie en individuele behandeling van cliënten jou aan? Ben jij als psycholoog of orthopedagoog toe aan een nieuwe werkomgeving?


Voor een opdrachtgever in Zuid Limburg ben ik opzoek naar een gedragsdeskundige in de gehandicaptenzorg. Als gedragsdeskundige ben jij verantwoordelijk voor het zorginhoudelijk adviseren en ondersteunen van multidisciplinaire teams, cliënten en ouders/wettelijk vertegenwoordigers. Je deelt je vakspecifieke kennis met hoofden en management en weet begeleiders te coachen en te ondersteunen. Daarnaast is er ruimte om cliënten te zien en te behandelen. De nadruk zal wellicht iets meer liggen op het coördineren, vooral betreft het evalueren en bijsturen van de behandelplannen. De doelgroep is zowel jongeren als volwassenen met een (verstandelijke) beperking welke je helpt invulling te geven aan hun leven op het gebied van wonen, werken, leren en vrije tijd.


Interessant? Dat dachten wij ook! Vanuit ons netwerk krijgen wij geregeld vragen naar professionals die bovenstaande uitvoeren. Zowel junior als senior. Maandag® kijkt graag met jou naar de mogelijkheden om een duurzame en langdurige samenwerking aan te gaan. Dit betekent de vastigheid van een contract met de flexibiliteit van het projectmatig werken. Ontwikkeling vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom krijg jij persoonlijke begeleiding om jouw loopbaan optimaal vorm te geven. We bespreken een plan om daar te komen waar jij wilt zijn en waar jouw expertise écht tot zijn recht komt. Verder bieden wij een mooi marktconform salaris, vakantietoeslag, reiskostenvergoeding en talloze trainingen en opleidingen via onze eigen Maandag® Academy.


Interesse? Solliciteer dan direct!

Bel of mail mij ter kennismaking, bij interesse of bij vragen op:


☏  06 82 95 70 86

✉️  ivar.jole@maandag.nl

Functie eisen

  • Een beroepsgerichte universitaire opleiding is vereist, aangevuld met diagnostische aantekening;
  • Ervaring in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking;
  • Je bent goed in: actief luisteren, vragen stellen, confronteren en het inzetten van intuïtie. Deze vaardigheden pas je toe in het coachen, adviseren en ondersteunen van de organisatie alsmede individuele professionals.
  • Je levert een bijdrage aan innovatie van de kwaliteit van zorg en organisatorische vraagstukken.

Over het bedrijf

Vanuit vestigingen in heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, toffe werksfeer en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Ivar Jole

Ivar Jole

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs