Ervaren Orthopedagoog / Orthopedagoog Generalist

Over de functie

Maandag® is op zoek naar een ervaren Orthopedagoog of Orthopedagoog-Generalist. Heb jij een hart voor de gehandicaptenzorg, waarbij je graag mensen met een (lichte) verstandelijke beperking (jeugdigen en volwassenen) met bijkomende problematiek wil behandelen? Vanuit Maandag® heb jij verschillende contract mogelijkheden. Ben je opzoek naar een bepaalde duur van een opdracht, of wil je graag vanuit een vast dienstverband verschillende disciplines uitproberen? Wij kijken graag samen met jou wat bij je past en wat hierin wenselijk is! Daarnaast heb je de mogelijkheid om tijdens je loopbaan altijd cursussen en trainingen te volgen die aansluit bij jouw ontwikkeling! Jouw aantal uren kunnen we in onderling overleg afstemmen.

Jouw uitdaging is om goed om te gaan met een kwetsbare doelgroep. Jij onderzoekt door de juiste vragen te stellen en analyseert het resultaat. Jij adviseert over de best mogelijke ondersteuning en behandeling van cliënten, zowel individueel als in teamverband. Samen met je collega’s stel je behandelplannen op en bewaakt deze. Je hebt een begeleidende en coachende rol en je benut je inhoudelijke kennis. Hiermee draag je bij aan deskundigheid en eigendeskundigheidsbevordering van de collega's.

Functie eisen

·        Een afgeronde WO opleiding Orthopedagogiek / Orthopedagoog-Generalist

·        Vermogen om problemen en oplossingen te vertalen naar de werkvloer

·        Ervaring opgedaan met kwetsbare doelgroepen

Over het bedrijf

Als professional bij Maandag® kom je bij ons in dienst en draait het om werkgeluk. Wij willen dat je jezelf kunt zijn en voldoende uitdaging ervaart in je werk. Zo krijg je bijvoorbeeld de mogelijkheid om uiteenlopende trainingen te volgen in onze Academy waarmee je je persoonlijke vaardigheden en vakkennis kunt vergroten. Daarnaast vinden wij het belangrijk om goede relaties met onze professionals te hebben. De Accountmanager en Recruiter staan voor je klaar en fungeren als jouw persoonlijke coach. Tijdens je opdrachten zullen zij klaarstaan voor vragen en altijd contact houden. Doordat je bij Maandag® in dienst bent heb je de zekerheid van een inkomen en zorgen wij voor de ideale opdrachtgever.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Hedwig Veldkamp

Hedwig Veldkamp

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs