Doktersassistent

Over de functie

Jij kunt direct aan de slag als doktersassistent binnen een organisatie in de gehandicaptenzorg. Wat deze functie net even anders maakt is dat jij niet rechtstreeks contact zult hebben met patiënten. Jij bent de spil tussen begeleiders en artsen. De begeleiders vanuit de regio zullen contact met jou opnemen met een hulpvraag. Zij zullen niet allen een medische achtergrond hebben. Het is dus belangrijk dat doorvragen voor jou als doktersassistente vanzelfsprekend is. Naar aanleiding van de hulpvraag zul jij beslissen wat vervolgstappen zijn. Jij beslist of de AVG of de huisarts wordt ingeschakeld.

Als doktersassistent medische dienst werk jij overdag. Je dag zal starten om tussen 8.00 uur en 8.30 uur. Met een bak koffie in de hand open jij de mail en behandeld deze. Om 9.00 uur gaat de lijn open. Begeleiders die inbellen adviseer jij. Bij jou takenpakket als doktersassistent hoort ook triage. Vanaf 12.00 uur is de telefoon slechts een spoedlijn. De middag zul jij gebruiken om te overleggen met collega’s, te assisteren bij consulten en hand en span diensten uit te voeren. Om 16.30 sluit jij je dag af en ga je je vrije avond tegemoet!

Heb jij zin in een toffe uitdaging de komende maanden? Neem dan contact op met mij via 06 20 32 93 00 of solliciteer via de knop rechts!

Functie eisen

 • Jij bent in het bezit van een MBO 4 diploma doktersassistente
 • Jij bent 24-32 uur per week beschikbaar
 • Jij kunt de komende 3 maanden aan het werk 

Over het bedrijf

Frisse moed en nieuwe kansen, dat is waar Maandag® voor staat. Net als jou vinden wij werken binnen de publieke sector het belangrijkste wat er is. Jij als doktersassistent draagt hier je steentje aan bij en daar staat natuurlijk wat tegenover! Uiteraard ontvang je bij Maandag® een marktconform salaris en horen vakantiedagen, vakantiegeld, reiskostenvergoeding en pensioenregeling tot de voorwaarden. Maar misschien wel het allerbelangrijkste dat wij jou persoonlijk begeleiden en met jouw carrière meegroeien. Naast fantastische projecten biedt Maandag® cursussen en opleidingstrajecten om zo jouw loopbaan vorm te geven.

 • Flexibele zekerheid
 • Een vast dienstverband & financiële zekerheid
 • Persoonlijke aandacht 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Mirelle Versteeg

Mirelle Versteeg

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs