Doktersassistent

Daryl Hollander
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Daryl Hollander
MEI 04
Zeeland Tijdelijk MBO
03.06.2020 102219558
Solliciteren

Over de functie

Voor een opdrachtgever in Zeeland ben ik op zoek naar een enthousiaste doktersassistent. Als doktersassistent ben jij breed inzetbaar op verschillende plekken binnen de praktijk. Ook sta je patiënten telefonisch te woord en waarbij triage en agendaplanning belangrijk is. Ook voor je assistenten spreekuur en ondersteun je de huisarts met medische handelingen bij ingrepen. Het is een grote praktijk die bestaat uit 8 huisartsen, een team van 7 assistentes, 3 POH GGZ & een praktijkmanager. Ter aanvulling van dit team zoeken ze nog een enthousiaste doktersassistent


Heb je interesse of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met mij via daryl.hollander@maandag.nl of via 06-13298676

Functie eisen

  • Je bent een gediplomeerd doktersassistent
  • Ervaring in een praktijk is een pré
  • Je hebt ervaring met triage en kent het gebruik van de NHG-triage wijzer
  • Je hebt een flexibele houding, bent stressbestendig en hebt een positieve instelling
  • je bent voor minimaal 20 uur beschikbaar


Over het bedrijf

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao.


Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.

Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Daryl Hollander
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Daryl Hollander