Doktersassistent

Vlad Radosh
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Vlad Radosh
JUN 29
Noord-Brabant Permanent MBO
29.07.2020 100259451
Solliciteren

Over de functie

In jouw digitale agenda zie je dat je over een uur een spreekuur hebt met een laag risico cliënt genaamd Anna. Zodra Anna de spreekkamer binnenloopt kan je makkelijk het ijs breken en een persoonlijk gesprek aangaan. Door jouw open persoonlijkheid als doktersassistent praat zij graag over haar hobby’s zoals surfen en verre reizen naar Australië. Hierdoor is zij minder bang geworden om een vaccinatie te krijgen voor Hepatitis B. Na het spreekuur is de cliënt op haar gemak gesteld en geef jij haar advies over mogelijke bijwerkingen van de vaccinatie. Het werkgeluk haal jij uit het helpen van de cliënten met hun zorgvragen. Dit doe jij dagelijks met een glimlach op jouw gezicht. 


Voor een innovatieve, dynamische en klantgerichte organisatie in de regio Den-Bosch zoeken wij een doktersassistent Seksuele Gezondheid. Je zal werken in een zelfstandig team waar je resultaatgericht aan de slag gaat met gezondheid en veiligheid. Jouw werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het assisteren van artsen bij een spreekuur. Daarnaast verwerk je de uitslagen en beheer je de voorraden. Door je pro actieve houding als doktersassistent ben je ook aanwezig bij de team overleggen.

Functie eisen

  • Afgeronde opleiding doktersassistent
  • Ervaring hebben op digitaal vlak
  • Flexibel inzetbaar
  • Eigen verantwoordelijkheid neemt en initiatief toont
  • Rijbewijs B
  • Minimaal beschikbaar voor 36 uur per week, uren zijn bespreekbaar

Over het bedrijf

Maandag biedt de kans om je expertise bij diverse zorginstanties in te zetten en uit te breiden. Daar wordt niet alleen de zorgbranche beter van, maar jij als doktersassistent ook! Bij Maandag koppel je de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken. Je ontvangt een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring. Maandag vergoedt alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Gedurende de opdracht word je begeleid vanuit Maandag. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Vlad Radosh
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Vlad Radosh