Coronavirus: Sociaal Verpleegkundigen gezocht!

Femke Cluistra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Femke Cluistra
MEI 15
Noord-Holland Tijdelijk HBO
14.06.2020 102533843
Solliciteren

Over de functie

Het corona virus verspreid zich enorm snel en daarvoor hebben wij extra handen nodig. In deze functie hou jij je als Sociaal Verpleegkundige bezig met het bevorderen van de gezondheid van grote groepen mensen. Je probeert daarbij natuurlijk gezondheidsbedreigingen in de zogeheten 'risico-doelgroepen' te voorkomen/beperken. Zo tijdens deze gekke tijden (uitbraak Corona-virus) zijn Sociaal Verpleegkundigen hard nodig om samen toe te werken naar een 'normale' maatschappij waarin wij weer gezond kunnen leven op de manier die wij voor ogen hebben.


Een groot onderdeel van je werkzaamheden bestaat uit contactonderzoek. Hoe ga je ervoor zorgen dat mensen een goede gezondheid behouden en als dat een mindere gezondheid is, hoe ga je er dan voor zorgen dat de gezondheid verbetert. Hierbij kun je denken aan het organiseren van voorlichtingen en het creëren van gezondheidsprogramma's.


Tijdens de Corona-uitbraak is het van belang om te weten wie er risico's lopen en wat de overige doelgroepen kunnen doen om niet ziek te worden. Deze informatie zul je als Sociaal Verpleegkundige nauwkeurig vastleggen in verpleegplannen.

Functie eisen

  Afgeronde HBO-V opleiding, liefst aangevuld met opleiding Sociaal Verpleegkundige AGZ

·      Ervaring als Sociaal Verpleegkundige is een pré

·      Ervaring infectiebestrijding is een pré

·      Computer- en telefonievaardigheden

·      BIG-geregistreerd

·      Sterk in teamverband

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.


Maandag® biedt jou een contract aan. Zekerheid heb je dus, tegelijkertijd sta je niet stil en blijf je doorgroeien als professional door middel van ons grote netwerk aan opdrachtgevers en Maandag® collega’s. Je wordt ingeschaald naar werkervaring en CAO van de opdrachtgever. 


Wil je weten wat dit exact allemaal voor jou kan betekenen? Ik vertel je uiteraard graag over de mogelijkheden die er voor jou zijn als professional in de zorg! Dit kan telefonisch, maar het allerliefst nodig ik je dan uit voor een persoonlijk (skype) gesprek. 


Neem gerust contact met me op via 0682132558 || femke.cluistra@maandag.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Femke Cluistra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Femke Cluistra