Bron- en contactonderzoeker GGD

Rosalie Pol
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rosalie Pol
JUN 12
Overijssel Tijdelijk HBO
12.07.2020 103398745
Solliciteren

Over de functie

Als bron- en contactonderzoeker ben je actief bezig met het verder controleren van het COVID-19 virus. Het team waar je in gaat werken bestaat met name uit verpleegkundigen, artsen en andere bron- en contactonderzoekers. Door de huidige situatie is het team heel dynamisch. Jij bent pro-actief en weet je snel aan te passen. Ook kun je goed schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en informatiestromen. Je kan de input vanuit de artsen en verpleegkundigen, met wie je samenwerkt, goed verwerken. Daarnaast zal je telefoon en mails beantwoorden met vragen van cliënten.


Naast bovengenoemde verantwoordelijkheden bestaat jouw takenpakket ook uit het contact opnemen met positief geteste corona-patiënten om het bron- en contactonderzoek goed uit te kunnen voeren. Deze informatie zul je administratief verwerken in verschillende programma's (OSIRIS - registratie en HP-zone - EPD). Het voeren van slechtnieuwsgesprekken behoort ook tot jouw functie, het is dus van belang dat je sterk in je schoenen staat.


Functie eisen

Naast bovengenoemde functieomschrijving zijn er aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen, namelijk:

  • BIG-registratie;
  • Ervaring met HP-zone of een ander cliëntvolgsysteem is een pré;
  • Aantoonbare ervaring met diverse geautomatiseerde systemen;
  • Goede kennis van Excel en Word;
  • Je bent voor minimaal 3 dagen in de week beschikbaar;
  • Je hebt een flexibele instelling;


Over het bedrijf

De GGD bewaakt en bevordert de gezondheid van alle inwoners van Nederland. De GGD staat voor een gezonde leefomgeving met een hoge hygiënische standaard, en voor de bestrijding van infectieziekten. In samenwerking met de zorg werkt de GGD aan het voorkomen van outbreaks en verspreiding van (resistente) infectieziekten. De afdeling verleent advies en steun aan het gemeentelijke beleid op het gebied van gezondheidsbescherming.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Rosalie Pol
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rosalie Pol