Bron- en contactonderzoeker GGD

Mondir Nafi
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mondir Nafi
MEI 29
Gelderland Tijdelijk MBO
28.06.2020 103398469
Solliciteren

Over de functie

Als bron- en contactonderzoeker ben je actief bezig met het verder controleren van het Corona/COVID-19 virus. Het team waar je in komt te werken bestaat uit verpleegkundigen, artsen en bron- en contactonderzoekers. Door de huidige situatie is het team heel dynamisch. Jij bent pro-actief en weet je snel aan te passen. Ook kun je goed schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en informatiestromen. Je kan de input vanuit de artsen en verpleegkundigen, met wie je samenwerkt, goed verwerken. Het beantwoorden van mail-en telefoonverkeer behoort tot je werkzaamheden.


Als bron- en contactonderzoeker bestaat jouw takenpakket ook uit het contact opnemen met positief geteste corona-patiënten om het bron- en contactonderzoek goed uit te kunnen voeren. De verkregen informatie zul je administratief verwerken in verschillende programma's (Registratie en HP-zone - EPD). Het voeren van slechtnieuwsgesprekken behoort ook tot jouw functie, het is dus van belang dat je sterk in je schoenen staat.
Functie eisen

  • Een afgeronde MBO opleiding/medische achtergrond
  • BIG-registratie;
  • Ervaring met HP-zone of een ander cliëntvolgsysteem is een pré;
  • Aantoonbare ervaring met diverse geautomatiseerde systemen;
  • Goede kennis van Excel en Word;
  • Je bent voor minimaal 3 dagen in de week beschikbaar;
  • Je hebt een flexibele instelling.


Over het bedrijf

De GGD bewaakt en bevordert de gezondheid van alle inwoners van Nederland. De GGD staat voor een gezonde leefomgeving met een hoge hygiënische standaard, en voor de bestrijding van infectieziekten. In samenwerking met de zorg werkt de GGD aan het voorkomen van outbreaks en verspreiding van (resistente) infectieziekten. De afdeling verleent advies en steun aan het gemeentelijke beleid op het gebied van gezondheidsbescherming.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Mondir Nafi
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mondir Nafi