Bemonsteraar COVID-19

Femke Cluistra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Femke Cluistra
MEI 15
Noord-Holland Tijdelijk MBO
14.06.2020 103161023
Solliciteren

Over de functie

Voor een opdrachtgever door heel Nederland zijn wij op zoek naar zorgtoppers die graag ondersteunend willen zijn bij het bestrijden van het COVID-19 virus. Heb jij ervaring als doktersassistent of verpleegkundige en ben je minimaal MBO-4 geschoold of functie bekwaam?  

De voornaamste taak van een bemonsteraar is het afnemen van bloedmonsters. Dit kan op zowel op locatie als bij mogelijk besmette inwoners. Daarnaast ben je ondersteunend bij het telefonisch beantwoorden van vragen en geef je voorlichting over de maatregelen.

Twijfel je of je de juiste kennis in huis hebt? Dat is geen probleem. Vanuit Maandag®️ wordt er namelijk een dag georganiseerd waarin je leert werken via de RIVM regelgeving. Ook zorgt Maandag®️ ervoor dat je bekwaam bent in het uitvoeren van de testen, technisch kunt handelen, hygiënisch en veilig te werk gaat.


Over de opdrachtgever:

Deze opdrachtgever bewaakt en bevordert de gezondheid van alle inwoners van Nederland. De opdrachtgever staat voor een gezonde leefomgeving met een hoge hygiënische standaard, en voor de bestrijding van infectieziekten. In samenwerking met de zorg werkt de opdrachtgever aan het voorkomen van outbreaks en verspreiding van (resistente) infectieziekten. De afdeling verleent advies en steun aan het gemeentelijke beleid op het gebied van gezondheidsbescherming.


Heb je meer vragen naar aanleiding van deze vacature of wil je weten of er nog andere mogelijkheden voor jou zijn? Ik vertel je uiteraard graag over via een Skype gesprek!

Neem gerust contact met me op via 0682132558 || femke.cluistra@maandag.nl

Functie eisen

Natuurlijk zijn er een aantal basisvoorwaarden waar je aan moet voldoen, zoals:

·    Je bent flexibel en minimaal 3 dagen per week beschikbaar;

·    Je kan doordeweeks en in het weekend werken;

·    Je bent minimaal 6 uur beschikbaar op de werkdagen;

·    Je bent per dag tussen 09.00 en 20.00 beschikbaar;

·    Je bent voor minimaal 3 maanden beschikbaar.

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.


Maandag® biedt jou een passende overeenkomst aan. Zekerheid heb je dus, tegelijkertijd sta je niet stil en blijf je doorgroeien als professional door middel van ons grote netwerk aan opdrachtgevers en Maandag® collega’s. Je wordt ingeschaald naar werkervaring en CAO van de opdrachtgever. 


Wil je weten wat dit exact allemaal voor jou kan betekenen? Ik vertel je uiteraard graag over de mogelijkheden die er voor jou zijn als professional in de zorg! Dit kan telefonisch, maar het allerliefst nodig ik je dan uit voor een persoonlijk (skype) gesprek. 


Neem gerust contact met me op via 0682132558 || femke.cluistra@maandag.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Femke Cluistra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Femke Cluistra