Bemonsteraar COVID-19

Andrea Heuvelman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Andrea Heuvelman
MEI 15
Gelderland Permanent MBO
14.06.2020 103161020
Solliciteren

Over de functie

Wat ga je doen?

Jij krijgt als bemonsteraar een speciaal pak aan en gaat vervolgens wangslijm afnemen bij mogelijk besmette cliënten. Je zorgt er vervolgens voor dat dit wangslijm goed getest kan worden op een infectie van corona. Je wordt daarnaast gebrieft om de cliënt en andere bezorgde burgers van de juiste informatie te kunnen voorzien en te woord te kunnen staan.

Nederland is, net als vele andere landen, in de ban van het COVID-19 virus. Niemand weet precies hoe het gaat verlopen. Wel is de verwachting dat, vanwege het feit dat er meer getest zal gaan worden, jij als bemonsteraar hard nodig zal gaan zijn!


Waar ga je werken?

Je bent dan, als bemonsteraar, nodig in de regio van Utrecht! In Houten en in Soesterberg zijn al twee “teststraten ”geopend. De verwachting is dat Woerden en Vianen ook snel een eigen teststraat krijgen. Een rijbewijs is gewenst, aangezien de locaties moeilijk bereikbaar zijn met het openbaar vervoer.

In de teststraat rijden cliënten rustig naar jou toe. Ze hoeven niet uit te stappen. Jij kunt door het open raam van de auto de werkzaamheden verrichten en ze hierna op de goede manier voorzien van informatie. Uiteraard zullen er ook collega’s uit andere disciplines op de locatie aanwezig zijn.


Wie ben jij?

Jij bent een verpleegkundige, doktersassistent of arts (in opleiding). Samen met jou wordt er gekeken of je bekwaam bent voor het uitvoeren van deze handelingen. Mocht het zo zijn dat hier nog iets voor geregeld moet worden, dan zorgt Maandag® ervoor dat dit geregeld wordt!  Je kunt dan denken aan het technische handelen, oefen momenten, hygiënisch te werk gaan en veilig werken. 


Wil jij je steentje bijdragen in deze corona crisis en denk je dat deze vacature goed bij jou past? Solliciteer dan direct of neem contact op op 06-30557514!

Functie eisen

  • Je bent in het bezit van een diploma (minimaal niveau 4 in de medische zorg) of je studeert momenteel nog (verpleegkunde, doktersassistent, basisarts etc.)
  • Je bent secuur en kunt goed om gaan met de veiligheidsregels die gehanteerd worden
  • Je bent voor de komende periode van in ieder geval 3 maanden beschikbaar
  • Je bent flexibel wat betreft diensten zoals weekenden en tot uiterlijk 20.00 uur in de avond
  • De diensten duren minimaal 6 uur per keer, onze voorkeur gaat uit naar iemand die in ieder geval 3 dagen in de week beschikbaar is (minder in overleg)

Over het bedrijf

Wanneer je kiest voor Maandag®, kies je voor warm en persoonlijk contact. Jou wensen, ambities en doelen staan op nummer 1. Geen enkele dag is hetzelfde. In overleg zijn meerdere opdrachtgevers en de duur van opdrachten bespreekbaar.

Werken bij Maandag® heeft de volgende voordelen:

  • Salaris conform CAO
  • Reiskostenvergoeding (0,19euro per km)
  • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen en cursussen
  • Mogelijkheid tot korte, maar ook langere opdrachten

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Andrea Heuvelman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Andrea Heuvelman