Bemonsteraar – Doktersassistent of verpleegkundige

Rosalie Pol
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rosalie Pol
MEI 29
Overijssel Tijdelijk MBO
28.06.2020 103725669
Solliciteren

Over de functie


Als bemonsteraar werk je op verschillende locaties in de omgeving van Zwolle of ben je aanwezig bij een thuisbemonstering. Je gaat testen afnemen, dit doe je door het afnemen van neus en wangslijmvlies d.m.v. een wattenstaafje. De werkzaamheden vinden plaats volgens volledig protocol en gemaakte werkafspraken. Je draagt volledige persoonlijke bescherming. Daarnaast kun je ook ingezet worden voor het bron- en contactonderzoek. In deze functie ben je verantwoorden voor het informeren, begeleiden en interviewen van Covid-19 positief geteste personen.


Ben jij een doktersassistent of verpleegkundige die sociaalvaardig is en inzicht heeft in gedragingen van anderen en van jezelf? Ben jij zorgvuldig en werk jij accuraat? Heb jij verschillende gesprekstechnieken onder de knie en ga jij een lastig gesprek niet uit de weg? 

Functie eisen

-      Doktersassistent of verpleegkundige (mbo of hbo)

-      Je bent empathisch ingesteld

-      Je kunt goed zelfstandig werken

-      Je bent een aanpakker en stressbestendig 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Rosalie Pol
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rosalie Pol