Begeleider

Over de functie

Jij bent als begeleider enorm benieuwd naar de verschillende organisaties, sectoren en problematieken binnen de branche en staat open voor een nieuwe uitdaging. Maandag® bied jou de mogelijkheid om onder een vaste aanstelling te ontdekken waar jouw hart ligt. Op het moment dat dit jou aanspreekt en je open staat om met jouw enthousiasme te reageren op deze vacature gaat de volgende procedure van start:

 1. Je solliciteert op de vacature en ontvangt vanuit mij een telefoontje om een intakegesprek in te plannen.
 2. Middels een (persoonlijk) intakegesprek maken we kennis en kom ik meer te weten over jou als professional.
 3. Bij een klik besluiten we een tweede gesprek in te plannen. Tijdens een tweede gesprek nemen mijn collega en ik jou mee in het detacheren en de verwachtingen richting jou als professional.
 4. Jij ontvangt vanuit ons een aanbieding! Wij hebben het in ons eerste gesprek ook gehad over de arbeidsvoorwaarden en de startdatum. Op het moment van akkoord ontvang jij een contract en ben je officieel mijn collega!

Maar wat nu?

 1. De Accountmanagers van Maandag® gaan met jouw profiel aan de slag op de arbeidsmarkt. Zo bekijken zij de openstaande vacatures, nemen zij contact op met nieuwe- en bestaande klanten en bekijken wij samen de andere mogelijkheden.
 2. Jij wordt gebeld met mogelijke opdrachten en gezamenlijk plannen wij een sollicitatiegesprek in.
 3. Jij wordt door de Accountmanager op het gesprek voorbereid, De Accountmanager sluit vervolgens aan bij het gesprek ter begeleiding van jou als professional.
 4. Jullie zijn enthousiast! Beide zien jullie een samenwerking zitten en de klik is er, je gaat aan de slag bij de opdrachtgever.

Uiteraard zijn wij als Maandag® jouw werkgever en begeleiden wij jou het gehele proces. Daarnaast behouden wij het contact op het moment dat hier behoefte aan is en krijg jij als professional middels de Maandag® Academy de mogelijkheid om jezelf als zorgprofessional te ontwikkelen.

Functie eisen

Jij bent als begeleider erg gedreven om jezelf als zorgprofessional te ontwikkelen. Het is namelijk van belang dat je flexibel inzetbaar bent en open staat om een kijkje te nemen in verschillende keukens. Hoe ziet dat er nou precies uit? Het is in ieder geval erg belangrijk dat jij als zorgprofessional:

 • Bereid bent om ook onregelmatig te werken.
 • In het bezit bent van een zorg gerelateerde MBO/HBO diploma.
 • Beschikbaar bent voor minstens 24 uur per week.

Mocht jij toch nog vragen hebben of simpelweg meer over Maandag® willen weten dan kom ik graag met je in contact. Mocht het zo zijn dat je minder flexibel bent, maar toch op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, dan ben ik bereikbaar middels onderstaande gegevens.

Over het bedrijf

Zou jij graag willen werken voor een organisatie die jou persoonlijke begeleiding, nieuwe uitdagingen en een vast dienstverband kan bieden? Dan is Maandag® iets voor jou. Het werken bij Maandag® geeft je daarnaast ook de mogelijkheid tot de Maandag® Academy. Ik kom graag met jou in contact om deze mogelijkheden met je te bespreken!


Ben je benieuwd geworden naar Maandag®, dan ben ik zowel telefonisch als via de mail beschikbaar op 06 12 50 24 70 of via sjors.dulos@maandag.nl.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Sjors Dulos

Sjors Dulos

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs