Begeleider

Emma Brinkman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Emma Brinkman
MEI 18
Noord-Holland Tijdelijk MBO
17.06.2020 100544704
Solliciteren

Over de functie

Voor een opdrachtgever in regio Amsterdam zoek ik een begeleider.


Zo zijn er verschillende woongroepen waarbij er per huis vier tot acht cliënten wonen. Deze mensen hebben gespecialiseerde begeleiding nodig. Hierbij gaat het om cliënten met een verstandelijke beperking en niet aangeboren hersenletsel, NAH. Jij bent er voor hen om die persoonlijke aandacht te geven waar ze zo erg op zitten te wachten. Ook stel je voor hen persoonlijke doelen en ontwikkeling op. Aangezien het gaat om een 'zelfonderhoudende woonvorm', zal er ook bijvoorbeeld samen gekookt worden.


Samen met begeleiders, artsen en de gedragsdeskundige hou je vervolgens de ontwikkeling van je cliënten nauwlettend in de gaten. Daarnaast zal je contact onderhouden met de betrokken familieleden.


De teams die werken op de woongroepen zijn overigens zeer hecht. Er heerst een informele sfeer en je kan makkelijk bij iemand terecht om een vraag te stellen en/of om hulp vragen. Ze vinden het fijn om wat voor elkaar te kunnen betekenen!

Functie eisen

  • In het bezit van een diploma zoals MMZ, SPW en/of SPH.
  • Beschikbaar vanaf 28 uur per week.
  • Bereid om onregelmatige diensten te draaien.
  • Affiniteit en/of interesse in gehandicaptenzorg.


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Emma Brinkman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Emma Brinkman