Begeleider specifieke doelgroepen VIC

Over de functie

Voor een opdrachtgever in Zeeuws-Vlaanderen ben ik op zoek naar een professional die stevig in zijn of haar schoenen staat. In deze functie begeleid jij cliënten op de afdeling VIC (Very Intensive Care) met een beperking en (ernstige) gedragsproblemen. Deze opdracht is voor minimaal 3 maanden, met een kans op overname door de opdrachtgever bij goed functioneren!

Samen lachen, samen huilen, in alles deel jij als Begeleider mee. In deze functie ben jij én de beste vriend en de boeman. De grens die hier tussen ligt, die bepaal JIJ, want jij heb de capaciteit om rustig te blijven, terwijl de adrenaline door jouw lijf giert. Jij ontwikkelt een uniek gevoel voor de cliënt. Je zorgt voor perspectief, werkt samen aan persoonlijke doelen en begint elke dag met een schone lei. Jouw groep, waar jij op werkt samen met jouw team, doet er alles voor. Je kent je methodiek en ontwikkelt een dagelijkse routine voor de cliënt. Voorspelbaar? Dat is het zeker niet!


Wil jij een functie waarin de begeleiding van de cliënten en het structuur bieden centraal staan? Dan is dit de vacature voor jou!


Heb je interesse of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met tenisha.denooijer@maandag.nl of via 06-12703889

Functie eisen

·       Een afgeronde opleiding MMZ, Social Work of Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg

·       Op korte termijn beschikbaar

·       Je beschikt over een rijbewijs en auto

·       Je staat stevig in je schoenen en kan tegen een stootje

Over het bedrijf

Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van energie, of ze nu op een vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag®  is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Geen wonder dat Maandag®  hard groeit. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.


Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.


Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Tenisha de Nooijer

Tenisha de Nooijer

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs