Begeleider Specifieke Doelgroepen VIC

Daryl Hollander
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Daryl Hollander
JUN 23
Zeeland Tijdelijk MBO
23.07.2020 106576346
Solliciteren

Over de functie

Voor een opdrachtgever in Zeeuws-Vlaanderen ben ik op zoek naar een professional die stevig in zijn of haar schoenen staat. In deze functie begeleid jij cliënten op de afdeling VIC (Very Intensive Care) met een beperking en (ernstige) gedragsproblemen. Deze opdracht is voor minimaal 3 maanden, met een kans op overname door de opdrachtgever bij goed functioneren!


Samen lachen, samen huilen, in alles deel jij als Begeleider mee. In deze functie ben jij én de beste vriend en de boeman. De grens die hier tussen ligt, die bepaal JIJ, want jij heb de capaciteit om rustig te blijven, terwijl de adrenaline door jouw lijf giert. Jij ontwikkelt een uniek gevoel voor de cliënt. Je zorgt voor perspectief, werkt samen aan persoonlijke doelen en begint elke dag met een schone lei. Jouw groep, waar jij op werkt samen met jouw team, doet er alles voor. Je kent je methodiek en ontwikkelt een dagelijkse routine voor de cliënt. Voorspelbaar? Dat is het zeker niet!


Wil jij een functie waarin de begeleiding van de cliënten en het structuur bieden centraal staan? Dan is dit de vacature voor jou!


Wil jij meer informatie of heb jij interesse?

Email: daryl.hollander@maandag.nl

Telefoonnummer: 06-13298676

Functie eisen

  • Een afgeronde opleiding MMZ, Social Work of Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg
  • Op korte termijn beschikbaar
  • Je beschikt over een rijbewijs en auto
  • Je staat stevig in je schoenen en kan tegen een stootje

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao(GHZ). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.

Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Daryl Hollander
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Daryl Hollander