Begeleider isolatieverpleging

Over de functie

Een verstandelijke beperking gecombineerd met COVID-19; dat vergt een speciale aanpak van jou als begeleider binnen de isolatieverpleging.


Binnen de isolatieverpleging kun je alle doelgroepen tegenkomen en daarmee ook allerlei problematieken (binnen de gehandicaptenzorg). De gemeenschappelijke deler is dat de cliënten positief getest zijn op COVID-19. De klachten die de cliënten ervaren lopen erg uiteen. De een is erg ziek en heeft veel verzorging nodig waar de ander juist nauwelijks klachten ervaart en vooral wat persoonlijke aandacht wil.


Een virus dat al heel vervelend is voor iemand die het begrijpt, is extra lastig voor deze doelgroep. Grote pakken, mondmaskers, niet je vaste begeleider en een nieuwe omgeving... Juist nu heeft de cliënt behoefte aan de nabijheid van een ander. Iemand die hen geruststelt en het zo comfortabel mogelijk voor hen maakt. Ga jij hen de juiste begeleiding bieden?


De uren zijn in overleg (minimaal 24), werklocatie is in Midden-Limburg en de start het liefst zo snel mogelijk. De isolatieverpleging is tijdelijk van aard en afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het virus, echter kan ook daarna altijd gekeken worden naar mogelijkheden binnen de organisatie.

Functie eisen

  • een zorgachtergrond (met diploma); Verzorgende IG is de minimale vereiste bij deze vacature. SPW, MMZ, Bachelor Geneeskunde kunnen ook;
  • affiniteit met de gehandicaptenzorg;
  • ervaring met begeleiding en verzorging.

Over het bedrijf

Vanuit vestigingen in heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, toffe werksfeer en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Merál Westbroek

Merál Westbroek

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs