Begeleider gehandicaptenzorg

Dorien Evenblij
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Dorien Evenblij
FEB 06
Noord-Brabant Tijdelijk MBO
07.03.2020 100264735
Solliciteren

Over de functie

Als begeleider gehandicaptenzorg ga je volwassen cliënten begeleiden en verzorgen die een ernstig verstandelijke beperking hebben. Deze cliënten hebben behoefte aan een omgeving met weinig prikkels, dus jij zorgt voor rust en een ongedwongen sfeer. Je gaat heel bewust naar de cliënten kijken en hen begeleiden. Je anticipeert op hetgeen dat zij op dat moment nodig hebben. De cliënten communiceren door middel van geluiden en non-verbale communicatie en jij voelt haarscherp aan wat zij nodig hebben en willen uiten.

Functie eisen

Wat neem je mee?

* Minimaal een MBO-3 of MBO-4 diploma richting zorg en welzijn

* Jij kunt écht contact maken en goed luisteren naar de hulpvraag van de cliënt

* Je vindt het een uitdaging om te werken met verbale en fysieke uitingen en kunt gedrag scheiden van de persoon

* Je bent consequent

* Je vindt het niet erg om zowel begeleidende als intensieve zorgtaken uit te voeren


Over het bedrijf

Voor al dat harde werk verschijnt natuurlijk elke maand een marktconform salaris op jouw rekening. Ook naar je werk rijden doe jij niet voor niks. Daarom vergoed Maandag® alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Geen auto om op je werk te komen? Geen probleem! Een leuke Maandag® lease auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. En dat is nog niet alles! Want jouw ontwikkeling en talent staat bij Maandag® altijd centraal. Door tal van training en opleidingsmogelijkheden hoef jij je geen seconde te vervelen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Dorien Evenblij
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Dorien Evenblij